Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Homofóbok! Ti mit tennétek,...

Homofóbok! Ti mit tennétek, ha a gyereketek csak a saját neméhez vonzódna?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 01:33
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
82%
Homofóbnak nem kell gyerek.
2023. márc. 8. 01:51
 2/41 anonim ***** válasza:
13%

Első körben mélyen csalódnék

Aztán elgondolkodnék, hol rontottam el.

Aztán foggalmam nincs. Nyilván próbálnék megbarátkozni a helyzettel, nem tudom menne-e.

Férjem sem tudja átérezni a másságot. Hogy szépen fogalmazzak. A hugáról derült ki kb fél éve, hogy "barátnője" van. Férjem telhesen megyzakította a kapcsolatot vele. Én minimálisra csökkentettem.

2023. márc. 8. 07:07
 3/41 anonim ***** válasza:
93%
Elég szomorú, hogy van ilyen aki homofob és a saját gyerekét vagy rokonát nem tudja elfogadni. Én az ilyen emberekkel nem tartanám a kapcsolatot...
2023. márc. 8. 07:13
 4/41 A kérdező kommentje:

És kidobnátok az utcára a meleg gyereketeket?

2023. márc. 8. 11:13
 5/41 anonim ***** válasza:
87%
Az ugye megvan, hogy ezt nem a gyerek dönti el. Már a fogantatáskor eldől, hogy a saját neméhez fog- e vonzódni.
2023. márc. 8. 11:43
 6/41 anonim ***** válasza:
92%

Nem ertem a mai világba még mindig vannak ilyen korlátolt emberek.

Mit befolyásol az egy emberen, hogy este kivel fekszik az ágyába.

2023. márc. 8. 13:49
 7/41 anonim ***** válasza:
80%
Nem zavarna. Viszont egy kollégám azt mondta, ha kiderülne a fiáról, hogy meleg, kezet se fogna vele, mert ki tudja, mit fogott előtte....
2023. márc. 8. 14:22
 8/41 anonim ***** válasza:
33%
Kortól függően kételkednék, mert Manapság van divat melegség is(sok osztálytársam meleg volt gimiben,hát ma pont az ellenkezője). Megmondanám oké,de azért próbáljon ki minden nemet és térjünk vissza rá pár év múlva,aztán kivárnék. Nem állnék ellen,nem szólnám le ,mert ha meleg úgyis az marad ,ha közben kinövi a kamaszkort akkor úgyis kinővi ezt az egészet,de ezt az idő dönti el nem én.
2023. márc. 8. 14:38
 9/41 A kérdező kommentje:

Ezt a "divatmeleg" szót a biszexuálisokra szokták használni?

2023. márc. 8. 14:52
 10/41 anonim ***** válasza:
93%

7#

mekkora idióta gondolkodásmód XDD

de azért a féjének/párjának megfogta a csaj.

2023. márc. 8. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!