Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Homofóbok! Ti mit tennétek,...

Homofóbok! Ti mit tennétek, ha a gyereketek csak a saját neméhez vonzódna?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 01:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
15%
20. Át kell szépen állni heteroságra. Nem pedig bibliaellenes életet élni. A gyerek majd szépen megtanulja.
2023. márc. 11. 18:45
 22/41 anonim ***** válasza:
79%

Igen éljetek olyan szent életet mint a papok.

Ha nem megy nem baj megronthatsz gyerekeket és az egyház majd áthelyez így, mégtöbb gyereket tehetsz tönkre.

Inkább legyen meleg gyerekem, mint hogy pedofil pap legyen

2023. márc. 11. 19:24
 23/41 anonim ***** válasza:
92%
Főznék neki vacsorát. Vagy mégis mit kéne csinálnom? A gyerekem.
2023. márc. 12. 00:37
 24/41 anonim ***** válasza:
20%

Hú, ez egy nagyon jó felvetés. Első körben kérdés, hogy mit értünk homofób alatt? Mert ezt a bélyeget lassan mindenkire rásütik, aki nem ért egyet a meleg lobbyval, vagy az L M 8 T Q-val.

#21: Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Ott van pl. Dr. Bagdy Emőke, akinek vannak ilyen paciensei, és elmondta egyszer, hogy (ha jól emlékszem) 60-70%-ukat ki tudta gyógyítani, talált az életükben valamiféle lelki traumát, vagy megsebzettséget, de a maradéknál nem. A Hit gyülekezetében azt vallják, hogy az ilyen emberek a sátán megszállása alatt állnak. A katolikus egyház azt tanítja, hogy ezek az emberek a tisztaságra vannak meghívva, hogy Istennek szenteljék életüket. Mindemellett azt gondolom, hogy ez egy nagyon bonyolult kérdés, de ahogyan heteroszexuális emberek élnek egyedül szexuális élet nélkül, cölebsz életformában, úgy homoszexuális emberek is képesek erre. Az ítélet kimondása nem az én dolgom, vagy feladatom, hanem Istené. De tény, hogy vannak emberek, akik így születtek. Erről ők nem tehetnek, megértéssel kell feléjük fordulni, elfogadással, és szeretettel, és megpróbálni megérteni a vonzódásuk okát, hátha az nem is valós, vagy sebzettség eredménye. Egy keresztény ember számára a cél az üdvösség, és pontosan ezért szeretné, mivel mi is lehetne nagyobb szeretet annál, minthogy embertársainkat a mennyek országában lássuk, hogy az illető visszatérjen a normális szexuális orientációhoz. A probléma ott szokott lenni, hogy nem tudja, hogy ehhez hogyan kezdjen hozzá, mit mondjon, mit tegyen, ezért nagyon sok ember elrontja, eltaszítja az adott személyt saját magától. Ez egy nagyon nem egyszerű, sőt kifejezetten bonyolult kérdés. De ha Istent helyezzük életünk középpontjába, és az Ő szeretetével közelítünk az emberekhez, valószínűleg sokkal messzebbre juthatunk. ;)

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek Isten áldásával! ;)

2023. márc. 12. 13:56
 25/41 Thunderfairy ***** válasza:
31%
Én elfogadnám de komolyan átbeszélném vele a dolgot. Legalábbis ha lenne gyerekem és így alakulna. Isten-t és a vallást ne keverjűk ide. Méghogy Isten kiválasztotjai a melegek. Marha.
2023. márc. 12. 22:04
 26/41 anonim ***** válasza:
97%
Sokan imádják hangoztatni, hogy ez magánügy. A magánügy pedig azt jelenti, hogy illik tiszteletben tartani. Úgy tűnik azok a szülők, akik kitagadnák a gyereküket ezt nem teszik meg. Nem értem miért kell azzal foglalkozni, hogy kivel van együtt, kivel fekszik le éjszaka. Legyen becsületes, jószívű ember, tanuljon, dolgozzon és olyan párt találjon aki szintén ilyen. Az, hogy fiú-e vagy lány kit érdekel? Nyilván az unoka kérdés nehézkesebbé válik, tehát érthető ha a szülő elszomorodik, de ezért meggyűlölni valakit szerintem rettenetesen igazságtalan.
2023. márc. 13. 23:31
 27/41 anonim válasza:
19%
Heterofób! Miért provokálsz? Ha valaki nem ért egyet az életmódoddal azt miért kell egyból fóbnak nevezni? Ezért utálnak titeket agresszív homo)-kat sokan.
2023. márc. 15. 13:40
 28/41 anonim ***** válasza:
94%
Mért kellene egyet értened, közöd nincs hozzá, nem bánt, legalább a nőket sem veszi el előled.
2023. márc. 15. 15:55
 29/41 anonim ***** válasza:
20%

Már megint egy provokatív kérdés, amire csak az "elfogadás" a jó válasz. 🤨

Szerintem elküldeném papnak/apácának. Ha már nem akar gyereket nemzeni/szülni, akkor válassza a karitatív hivatást.

2023. márc. 25. 13:12
 30/41 anonim ***** válasza:
87%

2) "A hugáról derült ki kb fél éve, hogy "barátnője" van. Férjem telhesen megyzakította a kapcsolatot vele. Én minimálisra csökkentettem."

Teljes szégyen így bánni a saját testvérével a korlàtoltság oltárán, hadd gratuláljak.

2023. márc. 25. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!