Homofóbok! Ti mit tennétek, ha a gyereketek csak a saját neméhez vonzódna?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 01:33
31/41 anonim válasza:
A válaszok alapján a homofóbok gyerekvállalását tiltani kéne :(
32/41 anonim válasza:
Amíg eszébe nem jut hogy megműtteti magát, addig oké.. vagyis nem oké, de ilyet nem tudok megszabni neki.
Ezt a műtétes hülyeséget meg nagyon propagálják mostanában, úgyhogy félelmetes ez az egész ami a világban zajlik
33/41 anonim válasza:
33 linkelj már be pár forrást ahol annyira propagálják mert én soha nem találkozom vele. Nem a királyi tv-t kellene nézni ahol a világ összes gyereke már más nemű szent hazánkat kivéve.
34/41 anonim válasza:
34 elég baj hogy nem tájékozódsz. Keresgélj angolul is nyugodtan ne csak magyarul. Meg hallhatod te is hogy milyen bejelenteseket tesznek, milyen riportok készültek már a témában. De nyugodtan csukd csak be a füled és a szemed.
35/41 anonim válasza:
Régen homofób voltam. Nem büszkén, de felvállalom, mert az is én voltam. Mikor egy barátom coming outolt, akkor jöttem rá, hogy hülyeség
36/41 anonim válasza:
#29 Én meleg vagyok és van 2 hetero testvérem. Egyikük sem akar gyereket vállalni, főleg nem ebben az országban, főleg az itteni kormány és közhangulat miatt. Akkor őket is elküldenéd apácának?
37/41 anonim válasza:
Igen, mert semmilyen formában nem támogatnám az ilyen önző életmódot. De tapasztalataim szerint, akik annyira hangoztatják, hogy nem akarnak sosem gyereket, azoknak érdekes módon mindig "becsúszik" előbb-utóbb.
38/41 anonim válasza:
Apám nekem kerek-perec elmondta, hogy nem bírná és feladná az életét. Szerencsére nem vagyok homo, csak azért szomorú.
39/41 anonim válasza:
#37: azért ez nem mindenkire igaz. Én se akarok gyereket, testvéreim se sőt, még több unokatesóm se. Volt aki már el is köttette magát a családban, biztos ami biztos alapon :) nyilván nem ez a követendő példa, de sokan vannak akik komolyan gondolják, hogy nem akarnak és nem is fognak soha gyereket vállalni. Ennek nagyon sok oka lehet. Nálunk a tágabb rokoni körben részben egészségügyi, részben bántalmazó szülők miatt alakult ez így.
Mondjuk a magyarság kihalása nem nagy veszteség a világnak :D
40/41 anonim válasza:
Elfogadnám.attól még a gyerekem. És hálát adnék a jó istennek hogy nem egy pl rákos betegséggel súlytotta. Attól még ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!