A tinilányom barátnője telefonját elvehetem a lányomtól? Úgy hogy nem adom vissza se neki se a barátnőjének csak a barátnője anyukájának.
Mar latom,15.nincs hozzafuzni valom,csak annyi,hogy nem lennek a gyereked az mar biztos
50
Ezeken az alkalmazásokon belül is le lehet tiltani tartalmakat.
Nem baj ha ilyeneket használ, csak ne ész nélkül tegye.
Egyrészt csináljátok meg az egyéni beállításokat, másrészt beszélgess vele a veszélyekről, legyen képben.
A tudatlanság nagyobb veszély, mintha használat közben észrevesz dolgokat.
Ez amúgy a személyes kontaktusokra is igaz, hogy ha tudatlan, könnyebben csőbe lehet húzni.
Emiatt a teljes tiltásnak nincs pozitív hatása.
Kérdező, teljesen igazad van, igenis korlátozni kell az internet használatot.
Akik ide irkálnak, azok vagy maguk is kamaszok, vagy pedig felnőttek, de ők is függők.
Ha kicsit nézegeti a barátnője telóját, sookkal kisebb probléma. minhogy ő maga nézné otthon óraszám.
Ki van mutatva, hogy a sok képernyőidőnek, sok social mediának agykárosító hatása van, rengeteg pszichés mentális betegség okozója.
Kitartás!
Én sem hagynám neki ezt sz őrületet. A barátait meg megválogatnám.
Mondjuk én egyházi sulit tervezek a fiamnak, hátha ott jobban figyelnek rájuk
56!
Mivel én vagyok az anyja ezért csak nevelnem kell, nem igaz?
Ha jó kapcsolatod van a gyerekekkel, és megengeded nekik hogy nálad dekkoljanak, akkor láthatod milyen barátai vannak. Meg ha ismered a gyereked, észreveszed ha változik a viselkedése.
Szülőire is eljártam, hogy tudjam ki kinek a szülője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!