A tinilányom barátnője telefonját elvehetem a lányomtól? Úgy hogy nem adom vissza se neki se a barátnőjének csak a barátnője anyukájának.
Szerinted el tud kerülni a lányod bizonyos tartalmakat? Előbb utóbb úgyis látni fogja, az iskolában meg hall róla. Ha ennyire félted a gyerekedet, akkor le kell vele ülni beszélni az internet veszélyeiről, a biztonságról stb. Ezt hagyd abba, hogy mindentől eltiltod, a gyerekre is káros.
Nem tudod örökké figyelemmel kísérni és szabályozni az életét. Gondold át az ő szemszögéből, akár ki is közösíthetik őt emiatt.
Egyébként nemcsak a hülyeség van fenn ezeken az oldalakon.
Hát tényleg felháborító, hogy egy tanár megvigasztal egy síró gyereket. Én mennék egyenesen az iskola fenntartójához.
Amúgy nem jön ki a matek. Elfelejtetted, hogy korábban azt írtad, hogy a lányod 16 éves. 3 év múlva már 19 lesz, nem 18. Ha már trollkodsz, ügyelj a részletekre.
Csak én nem értem, hogy a TikTokkal, Facebookkal, Instagrammal s hasonlókkal mi a baj?
Az online tér a legbiztonságosabb egy gyerek számára, mert ott van a kezében a legerősebb fegyver, az a bizonyos letiltás. Ott nem tudják elrabolni, bedrogozni, megerőszakolni, megalázni, zaklatni, stb. Teljes védelemben van, csak a saját hibájából kerülhet bajba (ha pl felismerhető pucér képet küld valakinek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!