Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A tinilányom barátnője telefon...

A tinilányom barátnője telefonját elvehetem a lányomtól? Úgy hogy nem adom vissza se neki se a barátnőjének csak a barátnője anyukájának.

Figyelt kérdés
A lányom rengeteget használja a barátnője telefonját. Mindig mikor átjön a barátnője akkor szinte csak az ő telefonját használja. Azért mert azon van tiktok instagramm stb. Én meg nem szeretném hogy a lányom ezekhez az alkalmazásokhoz hozzáférjen. Az a baj hogy a suliba is folyton ezeken az appokon lóg az osztálytársai telefonján. Ez ellen lehet tenni valamit? Amikor átjöna barátnője akkor volt rá példa hogy 1 órán keresztül görgették a tiktokot. Azt mondtam hogy ebből elég legyen és elvettem a telefont a lányomtól (éppen az ő kezébe volt akkor). Ekkor a barátnője közölte velem hogy ehez nincs jogom. Mondtam hogy majd az anyjának visszaadom a telefonját és többet ne mutasson a lányomnak tiktok meg insta posztokat se az iskolába se sehol. Tényleg igaza volt? Tényleg nincs jogom ehez? Tényleg nincs jogom ahoz hogy megszabjam neki miket mutathat a lányomnak? Az iskolába ha jelzem hogy ez engem zavar (hogy a szünetekben tiktokozik a gyerekem egy másik gyerek telefonján)akkor tudnak ezzel valamit kezdeni?

2023. márc. 1. 16:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/114 anonim ***** válasza:
100%
És vajon miért sír? Miért a tanárnak sír és miért nem a szüleinek? Látod itt a baj! A tanar meg mit csináljon??
2023. márc. 11. 19:14
 102/114 anonim ***** válasza:
75%
Biztosan kamu. Meg egy ilyen borzasztó szülő nem letezik..
2023. márc. 11. 19:18
 103/114 anonim ***** válasza:
76%
Igazgatóhoz menj akkor
2023. márc. 11. 19:38
 104/114 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted el tud kerülni a lányod bizonyos tartalmakat? Előbb utóbb úgyis látni fogja, az iskolában meg hall róla. Ha ennyire félted a gyerekedet, akkor le kell vele ülni beszélni az internet veszélyeiről, a biztonságról stb. Ezt hagyd abba, hogy mindentől eltiltod, a gyerekre is káros.

Nem tudod örökké figyelemmel kísérni és szabályozni az életét. Gondold át az ő szemszögéből, akár ki is közösíthetik őt emiatt.

Egyébként nemcsak a hülyeség van fenn ezeken az oldalakon.

2023. márc. 14. 15:05
 105/114 anonim ***** válasza:
77%

Hát tényleg felháborító, hogy egy tanár megvigasztal egy síró gyereket. Én mennék egyenesen az iskola fenntartójához.

Amúgy nem jön ki a matek. Elfelejtetted, hogy korábban azt írtad, hogy a lányod 16 éves. 3 év múlva már 19 lesz, nem 18. Ha már trollkodsz, ügyelj a részletekre.

2023. márc. 14. 17:32
 106/114 anonim ***** válasza:
100%
A barátnő 16, a kérdező lánya 15
2023. márc. 14. 20:06
 107/114 A kérdező kommentje:
Igen. 1 év van köztük.
2023. márc. 14. 20:09
 108/114 anonim ***** válasza:
92%

Csak én nem értem, hogy a TikTokkal, Facebookkal, Instagrammal s hasonlókkal mi a baj?

Az online tér a legbiztonságosabb egy gyerek számára, mert ott van a kezében a legerősebb fegyver, az a bizonyos letiltás. Ott nem tudják elrabolni, bedrogozni, megerőszakolni, megalázni, zaklatni, stb. Teljes védelemben van, csak a saját hibájából kerülhet bajba (ha pl felismerhető pucér képet küld valakinek)

2023. márc. 21. 14:59
 109/114 Kis Peter-IStvan válasza:
77%
Àllìtsd le magad moré, mert a lányod elmegy drogozni és halomra baszassa magát, csak még azért is. Ilyen getzizést eltűrni nem semmi dolog, de majd felsóhajt, ha egy bizonyos valaki elhuny
2023. márc. 24. 22:33
 110/114 anonim ***** válasza:
93%
Te beteg vagy Petya
2023. márc. 25. 08:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!