12 évesen több jó barátnője van a lányoknak vagy jellemző, hogy van egy aki a legjobb?
Nyitóra: kinél így, kinél úgy.
Kifejtésre:
Először is próbálnám megfejteni, miért ővele barátkozik, mi a "varázsa" annak a lánynak. Közben természetesen magamnak megfogalmaznám azt is, mik azok, amikben szerintem nincs jó hatással a lányomra.
Aztán utána próbálnék beszélgetni a lányommal ezekről.
Az enyemet epp kidobta az egyetlen legjobb baratnoje,akivel nem igazan szimpatizaltam miutan rajtakaptam h dickpic-et kuldott a lanyomnak.
Lehet konzervativ vagyok de 11.5eves gyerekem ne nezegessen farokfotot+ a masik kislany random idegen felnott ferfiakkal is csetelt aminek a veszelyeire szinten felhivtam a lanyom figyelmet.
En annyit tudtam tenni h elmagyaraztam neki h ez nem egeszseges baratsag es most legyen eros es ne keresse tobbe (ott ultem mellette amikor a kislany szidta ot), es probaltam elmondani h jatszmazik es csak fajdalmat okoz neki,igyekeztem vigasztalni h majd talal mast aki tenyleg oszinte baratnoje lesz.
Tudom h nekem is megvoltak a magam dramai gyerekkoromban a baratnokkel de szerintem most meg durvabb a helyzet azzal h megnyilt az internet.
Legnehezebb talan h elnyerjuk a bizalmukat es szoljanak barmi eri oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!