A tinilányom barátnője telefonját elvehetem a lányomtól? Úgy hogy nem adom vissza se neki se a barátnőjének csak a barátnője anyukájának.
Figyelt kérdés
A lányom rengeteget használja a barátnője telefonját. Mindig mikor átjön a barátnője akkor szinte csak az ő telefonját használja. Azért mert azon van tiktok instagramm stb. Én meg nem szeretném hogy a lányom ezekhez az alkalmazásokhoz hozzáférjen. Az a baj hogy a suliba is folyton ezeken az appokon lóg az osztálytársai telefonján. Ez ellen lehet tenni valamit? Amikor átjöna barátnője akkor volt rá példa hogy 1 órán keresztül görgették a tiktokot. Azt mondtam hogy ebből elég legyen és elvettem a telefont a lányomtól (éppen az ő kezébe volt akkor). Ekkor a barátnője közölte velem hogy ehez nincs jogom. Mondtam hogy majd az anyjának visszaadom a telefonját és többet ne mutasson a lányomnak tiktok meg insta posztokat se az iskolába se sehol. Tényleg igaza volt? Tényleg nincs jogom ehez? Tényleg nincs jogom ahoz hogy megszabjam neki miket mutathat a lányomnak? Az iskolába ha jelzem hogy ez engem zavar (hogy a szünetekben tiktokozik a gyerekem egy másik gyerek telefonján)akkor tudnak ezzel valamit kezdeni?2023. márc. 1. 16:22
112/114 anonim válasza:
Vicces akart lenni, de nem sikerült. Van ez így. Majd legközelebb.
113/114 anonim válasza:
37 se a mozi, se a séta nem lenne unalmas, ha a tiktok nem égette volna ki a dopaminreceptorokat az agyadban. Teljesen igaza van a nőnek, hogy nem akarja, hogy a gyereke social médiát használjon. Borzalmasan káros, és az átlag ember attention spanje már rövidebb, mint egy ebihalé kb. 30 40 50 év múlva, ezekre úgy fogunk visszatekinteni, mint most arra, hogy régen heroint recept nélkül lehetett kapni.
114/114 anonim válasza:
Tudom hogy nem mostani kérdés de azért válaszolok. a kedves kérdező nem normális. szegény lányt csak sajnálni tudom. egyébként abban mi a felháborító hogy a tanár megvigasztalja? vagy hogy a nője anyja támogatja és kedves vele? a kérdésre válaszolva pedig nem veheted el a nője telefonját, mert nem a te tulajdonod. és nagyon vicces azt olvasni hogy 3 választ is írt magának :) lehet lepontozni, de a bnőnek és az anyjának igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!