Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A tinilányom barátnője telefon...

A tinilányom barátnője telefonját elvehetem a lányomtól? Úgy hogy nem adom vissza se neki se a barátnőjének csak a barátnője anyukájának.

Figyelt kérdés
A lányom rengeteget használja a barátnője telefonját. Mindig mikor átjön a barátnője akkor szinte csak az ő telefonját használja. Azért mert azon van tiktok instagramm stb. Én meg nem szeretném hogy a lányom ezekhez az alkalmazásokhoz hozzáférjen. Az a baj hogy a suliba is folyton ezeken az appokon lóg az osztálytársai telefonján. Ez ellen lehet tenni valamit? Amikor átjöna barátnője akkor volt rá példa hogy 1 órán keresztül görgették a tiktokot. Azt mondtam hogy ebből elég legyen és elvettem a telefont a lányomtól (éppen az ő kezébe volt akkor). Ekkor a barátnője közölte velem hogy ehez nincs jogom. Mondtam hogy majd az anyjának visszaadom a telefonját és többet ne mutasson a lányomnak tiktok meg insta posztokat se az iskolába se sehol. Tényleg igaza volt? Tényleg nincs jogom ehez? Tényleg nincs jogom ahoz hogy megszabjam neki miket mutathat a lányomnak? Az iskolába ha jelzem hogy ez engem zavar (hogy a szünetekben tiktokozik a gyerekem egy másik gyerek telefonján)akkor tudnak ezzel valamit kezdeni?

2023. márc. 1. 16:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy jó kapcsolatot ápolnál vele, és őszintén beszélnél a veszélyeiről.. És csodálkozol. Mi bajod van neked? Utálod szegény gyereket? Azt akarod, hogy ő utáljon téged? Azt akarod, hogy a többiek kinézzék, mert szefós az anyja?
2023. márc. 1. 20:59
 42/114 anonim ***** válasza:
91%

Ez f.szság.

Én kb 3 hobbimat szedtem a tiktokról, amiből egy mára a munkám lett.

Az instán keresztül beszélnek a fiatalok 80%, a maradék meg Messengeren.

A Family link meg beteg dolog, 8 éves gyerekeknek készült nem 16 évesekhez. Töröld le, hagyd élni. Szerintem sokszor nem is ott van, ahol a telefon mutatja :D

2023. márc. 2. 09:37
 43/114 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ha repülő üzemmódba van a telefonja akkor nem látom hogy hol van
2023. márc. 2. 10:20
 44/114 anonim ***** válasza:
95%

"Az a baj hogy ha repülő üzemmódba van a telefonja akkor nem látom hogy hol van"

Ti nem szoktatok egymással beszélni? Olyan rossz a viszonyod a lányoddal, hogy nem mondja el, hogy hova megy?

2023. márc. 2. 10:27
 45/114 anonim ***** válasza:
95%
Hagyjátok már, troll. Nem azt mondom, hogy ilyen hülye nincs, mert sajnos van, de a stílusa nem életszerű.
2023. márc. 2. 10:28
 46/114 A kérdező kommentje:
De elmondja hogy hova megy.
2023. márc. 2. 11:51
 47/114 anonim ***** válasza:
90%

Nem

Sosem értettem a konzervatív prűd szülőket. Mi baj van ezekkel az appokkal? Az hogy lát benne szexet, meg tud ismerkedni? Az miért baj? Szabad egyénekről beszélünk, akiknek jogaik vannak

2023. márc. 2. 18:05
 48/114 anonim válasza:
12%
Szia! Én is tini vagyok és most elmondom a saját sztorimat. 10 évesen lett telefonom és egyből letöltöttem a tiktokkot. 11 évesen a famly link applikáció által lekorlátoztak a szüleim. Mára már én is rájöttem, hogy miért csinálták. De az instagram egy baromság, idővesztegetés. Viszont a family linkbe lelehet korlátozni a gyereket, hogy pl. 20 perc tiktok és utána csak másnap tudja megnyitni az appot. Vagy ha nagyon függő akkor az egész telefont le ehet blokkolni úgy, hogy csak a telefonáláshoz legyen hozzáférése. A szülő a telefonján követhet mindent, hogy mennyi ideje van még hátra és, hogy hogyan ossza be. Ha ezt a módszert kiszeretnéd próbálni, hogy pár hónap múlva ellenkezni fog ennek az alkalmazásnak. De mondom én is így jártam, hogy pár év elteltével már nem bántam meg, hogy lett ilyenem. :) Remélem tudtam segíteni!
2023. márc. 2. 20:53
 49/114 anonim ***** válasza:
100%

48 kamu. Biztos egy szülő írta.

A világon senki nem örül annak, ha lekorlátozzák, hozzáférnek a telefonján mindenhez, lenyomozzák, akár le is hallgatják

2023. márc. 3. 09:07
 50/114 anonim ***** válasza:
100%
En azon azert nevettem,hogy megtiltod a lanyodnak,hogy iskolaban tiktokozzon stb.majd biztos be is tartja...nem olvastam a hozzaszolasokat,kiderult hany eves a tini lany?
2023. márc. 3. 15:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!