A tinilányom barátnője telefonját elvehetem a lányomtól? Úgy hogy nem adom vissza se neki se a barátnőjének csak a barátnője anyukájának.
"Tényleg igaza volt? Tényleg nincs jogom ehez?"
Igen, igaza van. Nem veheted el más tulajdonát. Akkor sem, ha egy gyerekről beszélünk.
"Tényleg nincs jogom ahoz hogy megszabjam neki miket mutathat a lányomnak?"
A saját gyerekedet szabályozhatod, másét nem. Max nem engeded, hogy átmenjen hozzátok.
"Az iskolába ha jelzem hogy ez engem zavar (hogy a szünetekben tiktokozik a gyerekem egy másik gyerek telefonján)akkor tudnak ezzel valamit kezdeni?"
Ameddig nem óra közben telefonoznak, addig senkit nem fog érdekelni.
Őszintén, sehogy. Otthon tudod korlátozni, hogy mit nézhet és mit nem, de ha kiteszi a lábát, akkor már nem.
Esetleg elmagyarázhatnád neki, hogy miért nem szeretnéd, hogy tiktok videókat nézzen. De, ha a magyarázat annyi, hogy "csak" azzal nem jutsz előrébb.
Mondjuk nem értem miért a másik lányát piszkálod az az ő telefonja. Inkabb a saját lányoddal beszéld meg hogy ebbe a házba ezek a szabályok vagy betartják mindketten vagy nem jön át. Ennyi.
De nagyon nem mind1 azért az se hány évesek szerintem sokra amugy nem mész ezzel.
Hány éves a lányod?
Felesleges tiltani, úgyis hozzáfér innen-onnan
Nem a tiltás, az edukáció a kulcs
A lányt haza zavarhattad volna.
Az ellen meg nem tehetsz h a suliban más telóját nézi.
Max bezárod őt otthon és magán tanuló lesz.
Így nem férhet hozzá ezekhez. De talán célravetetőbb lenne megtanítani az internet felelős használatára
Hú b+
Te csak azért nem zárod el a gyereket a külvilágtól h nehogy ügy legyen belőle?
Az kemény!
Hát a lányod nem a tiktok stb miatt fog majd több fact mint kilincsrt. Ez csak is a TE hibád lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!