A tinilányom barátnője telefonját elvehetem a lányomtól? Úgy hogy nem adom vissza se neki se a barátnőjének csak a barátnője anyukájának.
Az még eszedbe sem jutott, hogy mondjuk beszélgess a saját gyerekeddel? Pl arról, hogy egyáltalán mit szeretne látni a TikTokon meg az Instagramon? És akár együtt is lehet nézni, beszélgetni róla, hogy mit lattatok, kert mondjuk ez sokkal eredményesebb módja a nevelésnek, mint a "megtiltom, mert csak".
Nekem a fiam annyi idős, mint a lányod, mondjuk ő egyáltalán nem szereti a TikTokot, aktívan csak a YouTubeot használja, meg Discordon beszélget, de videókat szoktunk nézni együtt, vannak közös kedvenc videosaink, és azt kell hogy mondjam, hogy teljesen megbízhatóan és felelősen használ minden ilyen platformot, mert már évekkel ezelőtt megtanítottam rá. Nem kell ellenőriznem, hogy mit csinál, állítom, hogy sokkal tudatosabban használ minden social médiát, mint nagyon sok felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!