Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez így, vagy már ez...

Miért van ez így, vagy már ez a természetes? (lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. 7.-be járok, és az osztálytársaim valódi kis "ribancok" (tisztelet a kivételnek). Én ez alatt azt értem,hogy a fiúk eléggé szeretik fogdosni a lányokat.(már akik hagyják). Ugyanis elég sokan hagyják. Mindig azoknak a fiúknak a közelébe mennek, akik tudjk, hogy fogják őket fogdosni. Bezzeg amikor elkezdik őket fogdosni, akkor meg csak úgy sipítoznak, hogy ne már, meg hogy olyan perverz vagy. Utána meg játszák az agyukat, hogy mi az hogy fogdossák őket. (félreértés ne essék, én nem a fiúk pártját fogom, csak egyszerűen nem bírok ezt a viselkedést.)Ja meg sminkelik magukat, Kifestik a szájukat, meg a szemüket, ami tök ronda, főleg, hogy maguknak csinálják. Meg némelyik órán előveszik az alapozót, meg a korrektort, és sminkelgetik magukat. Csak engem irritál ennyire ez a dolog, vagy m

sokat is?

2010. okt. 3. 13:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ömm, ez nálunk is ugyanez...de nálunk ezek a lányok kedvesek, meg mindig odajönnek beszélgetni, meg ilyenek, meg kérdezik h mi a baj, ha szomorú vagyok. pedig, félreértés ne essék, nem vagyok a barátnőjük, de mégsem vagyok bunkó velük, és most így már tök jól magvagyok velük, de nem szoktam velük lógni. pedig régen bunkóztam velük, meg szóbase álltam velük és kibeszéltem őket mindenki mással. nálunk azért még nem olyen durva a helyzet. az viszont természetes hogy ebben a korban elkezdünk érdeklődni a másik nem iránt. szóval, ne húzd fel magad rajta, és sztem gondolkodj el azon, hogy lehetnek egészen kedvesek is. ha beszélsz velük és mégse azok, akkor pedig folytsd úgy ahogy eddig. :)
2010. okt. 7. 20:28
 32/32 A kérdező kommentje:
Hidd el én is érdeklődök a fiúk iránt. Nagyon is. Csak mondjuk én nem "fogdostatom" magamat velük. Mert ettől egyszerűen undorodom, hogy egyszer ez fogdossa, egyszer meg az. Én azt akarom, hogyha majd egyszer lesz barátom, akkor CSAK Ő fogdosson, és nem bárki más.
2010. okt. 8. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!