Ezt a hírt nem értem. Miért írják ezt úgy, mintha természetes dolog lenne?
borsonline
ilyen oldalak nem mindig az igazságot írják és azt is így
Hogy nem lehetett észrevenni?nem nőtt a hasa?vagy amúgy is kövér volt?
biztos tudta hogy meg....ák csak nem szólt senkinek
Ne vicceljetek már!
Ti is olvassátok a gyakori kérdéseket, 25-35 éves nők is írnak olyan kérdéseket, hogy mi az a menzesz. Miből gondoljátok, hogy egy 12 éves lány tudja hogy terhes-e, vagy sem.. Arról nem is beszélve, hogy ha szexuális zaklatás volt, akkor lehet, hogy az egész elől pszihésen elzárkózik, és semmit nem fog fel belőle.
De elvonatkoztatva ettől az esettől, én nem tartom olyan lehetetlen dolognak, hogy valaki 12 évesen szexuális életet éljen, és ez nem kurv aság kérdése. Ha van aki már 5 éves korában egyetemet végez, és 3 évesen hangversenyeket ad, nem értem miért ne lehetne valaki 12 évesen érett a szexre.
Vagy mi van azokkal akik gyorsabban öregednek, és 15 évesen halnak meg úgy mint egy öregember, akkor ők sem szexelhetnének? Hihetetlen ez a demagóg prüdéria ami itt megy.
Van egy műsor a zone t-vn vagy zone realitin, vagy ilyesmin.
kiskorú anyák, vagy hasonló a címe, csak pár részt láttam. Sokaknak NEM látszik a terhessége. Nincs reggeli rosszullét és menszesze is emgjön. Sőt, nem is nő a hasa(főleg, ha teltebb testalkatú).
Írom ezt 13 évesen. Vannak még normálisak ß.ß
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!