Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez így, vagy már ez...

Miért van ez így, vagy már ez a természetes? (lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. 7.-be járok, és az osztálytársaim valódi kis "ribancok" (tisztelet a kivételnek). Én ez alatt azt értem,hogy a fiúk eléggé szeretik fogdosni a lányokat.(már akik hagyják). Ugyanis elég sokan hagyják. Mindig azoknak a fiúknak a közelébe mennek, akik tudjk, hogy fogják őket fogdosni. Bezzeg amikor elkezdik őket fogdosni, akkor meg csak úgy sipítoznak, hogy ne már, meg hogy olyan perverz vagy. Utána meg játszák az agyukat, hogy mi az hogy fogdossák őket. (félreértés ne essék, én nem a fiúk pártját fogom, csak egyszerűen nem bírok ezt a viselkedést.)Ja meg sminkelik magukat, Kifestik a szájukat, meg a szemüket, ami tök ronda, főleg, hogy maguknak csinálják. Meg némelyik órán előveszik az alapozót, meg a korrektort, és sminkelgetik magukat. Csak engem irritál ennyire ez a dolog, vagy m

sokat is?

2010. okt. 3. 13:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
mintha az én osztályomat írtad volna le ugyan ez van én is 7.osztályos vagyok oké én is jóban vagyok a fiukkal dumálunk meg ilyenek de nem engem,hogy fogdossanak mint más lányok aztán sikítanak
2010. okt. 5. 17:25
 22/32 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem sminkeltem hetedikben, de nagyon sok fiú barátom volt, és igen, néha fogdostak(kaptak egy szép nagy fülest érte minden alkalommal). Diplomám van, és szép családom.Soha nem álltam az út szélén.:)

A középsuliban pedig senki nem töri le majd a sminkelő csajok szarvát, mert ott már a nagyok is sminkelnek. Sőt, amikor már mi voltunk gimiben a "nagyok", akkor egyáltalán nem foglalkoztunk az elsősökkel. erről csak ennyit. Majd szépen felnőttök, ti is, ők is, és pár év múlva azt sem tudjátok ki is a másik.

2010. okt. 5. 18:52
 23/32 anonim ***** válasza:

ha engem próbálna fogdosni valaki ugy tökönrúgnám h lerohadna a farka...

5.-es vaok :DDDDDDDDDD

2010. okt. 5. 18:52
 24/32 Septimius válasza:
Annak idején mi ennyi idősen Pokémonos meg Dragon Ballos kártyákat gyűjtöttünk...
2010. okt. 5. 19:16
 25/32 anonim ***** válasza:
Miskolcon hova jársz?
2010. okt. 5. 19:41
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
A sminkkel nincs semmi baj. Nálunk tűrték a tanárok. Azt mondták, hogy a mi dolgunk eldönteni. Én max körömlakkoztam, és kész. Most is ezt csinálom. Fogdosni meg nem engedném magam, mert az a pasim és az én területem:P:P
2010. okt. 5. 19:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Hmm... Ez érdekes. Szerintem csak imponálni akarnak, hogy ők ilyen-olyan nagylányok. Na de kérem! Én 15 vagyok, (igaz festem magam, de nem a fiúk kedvéért, hanem mert nekem tetszik. És egyébként is, hamár sminkelik magukat igényesen tegyék!) de soha sem alacsonyodnék le ilyen szintre. Szeretem és tisztelem testem annyira, hogy nem hagyom bárkinek csak úgy fogdosni. Ezek a lányok szimplán ostobák és gyerekesek. Ne foglalkozz velük!
2010. okt. 5. 20:12
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát igen nálunk az egyik csaj(barátnőm egyébként) táborban a karkötőjét betette a melltartójába bugyija és gatyája közé(!) és az egyik fiú onnan szedte ki.Mert ő elrejtette hogy a fiú ne játszhasson vele...Mindig így neee...ne már meg sikítozott de hagyta(aztán igazság-bátorságban is.Megtehette volna hogy nem hagyja!:S
2010. okt. 5. 20:37
 29/32 anonim ***** válasza:

A fiúk márcsak ilyenek. Nekem elkezdte az egyik hülyegyerek (jó haverom) nyalni a kezemet. Köszönésképpen tökönrúgtam. Azóta tudja minden fiú, hogy velem nem lehet kikezdeni. Azt a gyereket egyszer majdnem teljesen megfojtottam, és a hallását is majdnem tönkretettem. Barátnőmet mmeg vmi cigánygyerek fogdosta elkezdi:

-A kurv@a anyádat, fogdosd mást!

Aztán szépen pofon vágta, adtam neki kézfertőtlenítőt, és kész. Nem értem. Miért nem képesek azok a plázacicák leadni két pofont???

2010. okt. 5. 22:00
 30/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Azok a plázacicák azért nem bírnak nekik adni egy pofon, mert ők ezt kifejezetten élvezik, hogy a középpontban vannak.
2010. okt. 6. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!