Miért van ez így, vagy már ez a természetes? (lent)
13 éves lány vagyok. 7.-be járok, és az osztálytársaim valódi kis "ribancok" (tisztelet a kivételnek). Én ez alatt azt értem,hogy a fiúk eléggé szeretik fogdosni a lányokat.(már akik hagyják). Ugyanis elég sokan hagyják. Mindig azoknak a fiúknak a közelébe mennek, akik tudjk, hogy fogják őket fogdosni. Bezzeg amikor elkezdik őket fogdosni, akkor meg csak úgy sipítoznak, hogy ne már, meg hogy olyan perverz vagy. Utána meg játszák az agyukat, hogy mi az hogy fogdossák őket. (félreértés ne essék, én nem a fiúk pártját fogom, csak egyszerűen nem bírok ezt a viselkedést.)Ja meg sminkelik magukat, Kifestik a szájukat, meg a szemüket, ami tök ronda, főleg, hogy maguknak csinálják. Meg némelyik órán előveszik az alapozót, meg a korrektort, és sminkelgetik magukat. Csak engem irritál ennyire ez a dolog, vagy m
sokat is?
Én ugyan nem sminkeltem hetedikben, de nagyon sok fiú barátom volt, és igen, néha fogdostak(kaptak egy szép nagy fülest érte minden alkalommal). Diplomám van, és szép családom.Soha nem álltam az út szélén.:)
A középsuliban pedig senki nem töri le majd a sminkelő csajok szarvát, mert ott már a nagyok is sminkelnek. Sőt, amikor már mi voltunk gimiben a "nagyok", akkor egyáltalán nem foglalkoztunk az elsősökkel. erről csak ennyit. Majd szépen felnőttök, ti is, ők is, és pár év múlva azt sem tudjátok ki is a másik.
ha engem próbálna fogdosni valaki ugy tökönrúgnám h lerohadna a farka...
5.-es vaok :DDDDDDDDDD
A fiúk márcsak ilyenek. Nekem elkezdte az egyik hülyegyerek (jó haverom) nyalni a kezemet. Köszönésképpen tökönrúgtam. Azóta tudja minden fiú, hogy velem nem lehet kikezdeni. Azt a gyereket egyszer majdnem teljesen megfojtottam, és a hallását is majdnem tönkretettem. Barátnőmet mmeg vmi cigánygyerek fogdosta elkezdi:
-A kurv@a anyádat, fogdosd mást!
Aztán szépen pofon vágta, adtam neki kézfertőtlenítőt, és kész. Nem értem. Miért nem képesek azok a plázacicák leadni két pofont???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!