Baj van velem, vagy természetes h megérintett?
Ma József Attila(innentől: J.A.) életútját vettük a suliban. Úgy érzem nagyon hasonlítok rá. Amikor édesanyám terhes volt velem méhrákja volt, ahogy J.A. anyjának is csak ő meg is halt. Sokszor próbáltam versekbe önteni érzéseim, vagy tőle másképp zenével elmondani. (tehetséggel) Sokszor vagyok úgy h nagyon jól érzem magam, és sokszor véget vetnék az életemnek. Köztes állapot -őszintén- ritkán fordul elő.
Amikor az anyjáról hallottam nagyon megérintett. Szívbe markolt. Eszembe jutott, milyen lenne nekem, ha most édesanyámat elveszteném. Szerintem... nem tudom, nem is akarom. Könnybe úszott a szeme, az óra alatt. Nem sokan látták, csak a körülöttem ülők. Kérdezték mi a baj, persze én tagadtam: -Semmi!
14/L
Figyelj, elhiszem, hogy rossz, ami az anyukáddal történt, sajnálom.
De én úgy gondolom, hogy bárki, aki egy kicsit is érzékenyebb, azt meghatja, elég tragikus sorsú költő ő.
Részvétem édesanyád miatt.
Szerintem ez teljesen normális. Hiszen hasonlóságokat vettél észre az ő életében és a tiedben, így még jobban meghatott a dolog.. Szerintem ezek a hangulat változásaid járhatnak a kamasz korral is, de lehet egy ilyen 'adottság is'.
:)
Szövegértelmezési gondjaitok vannak József Attila édesanyja halt meg, az övé él.
Igen de nem csak te vannak még.
Nem az én anyukám halt meg! (hála')
Köszönöm válaszaitokat, meglátásaitokat!
Én értettem, amit mondott, de attól függetlenül sajnálatos esemény.
Ellenben ez mi? "de nem csak te vannak még" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!