Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez így, vagy már ez...

Miért van ez így, vagy már ez a természetes? (lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. 7.-be járok, és az osztálytársaim valódi kis "ribancok" (tisztelet a kivételnek). Én ez alatt azt értem,hogy a fiúk eléggé szeretik fogdosni a lányokat.(már akik hagyják). Ugyanis elég sokan hagyják. Mindig azoknak a fiúknak a közelébe mennek, akik tudjk, hogy fogják őket fogdosni. Bezzeg amikor elkezdik őket fogdosni, akkor meg csak úgy sipítoznak, hogy ne már, meg hogy olyan perverz vagy. Utána meg játszák az agyukat, hogy mi az hogy fogdossák őket. (félreértés ne essék, én nem a fiúk pártját fogom, csak egyszerűen nem bírok ezt a viselkedést.)Ja meg sminkelik magukat, Kifestik a szájukat, meg a szemüket, ami tök ronda, főleg, hogy maguknak csinálják. Meg némelyik órán előveszik az alapozót, meg a korrektort, és sminkelgetik magukat. Csak engem irritál ennyire ez a dolog, vagy m

sokat is?

2010. okt. 3. 13:08
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak én írtam volna le! Teljesen egyetértek Veled, őket pedig...nem tudom megérteni...!

13/l

2010. okt. 3. 13:10
 2/32 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon jó, hogy Te nem úgy gondolkozol, mint ezek a lányok. Maradj is mindig ilyen okos és megfontolt! Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!!
2010. okt. 3. 13:34
 3/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó! Mert hogyha én akarnám fogdostatni magam, akkor simán megtehetném, de nem akarom.
2010. okt. 3. 14:08
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyanez a helyzet :(

Figyelj: Sz@rd le őket jó magasról!

Ilyenek mindig lesznek mert azt hiszik hogy ez a menő

13/L

2010. okt. 3. 15:08
 5/32 anonim ***** válasza:

sztem te az osztálytársam vagy=))

nyiregyházi vagy? am nálunk pontez megy és nagyon zavar!!de úgy látom mindenhol ez van :(( szánalmas..:S

2010. okt. 3. 16:21
 6/32 A kérdező kommentje:
Miskolci vagyok :)De annak azért örülök, hogy nem csak nálunk megy így, mert én már kezdtem azt hinni.
2010. okt. 3. 16:25
 7/32 anonim ***** válasza:

nállunk is ez van és engem is akartak már fogdosni de ojat csaptam a kezükre h 2 napig piros volt egyből abbahagyták :Dnállunk is van 1-2 csaj aki ezt csinálja mer a fiuk tesi óra előtt beszoktak nézni és ők direkt odaszaladnak (bugyiba,melltartóba h mennyenek ki háát fura amit csinálnak de majd nagykorukban jó nagy utszéli k*rvák lesznek

14/l

2010. okt. 3. 16:49
 8/32 A kérdező kommentje:
Az biztos, nekik nem lesz túl nagy dilemma, hogy mi legyen a foglalkozásuk. :)
2010. okt. 3. 16:58
 9/32 anonim ***** válasza:
utolsó voltam és hát igen :D de amugy tényleg zavaró amit csinálnak és nállunk semeik tanár nem csinál velük semmit az a szomorú :S
2010. okt. 3. 17:30
 10/32 A kérdező kommentje:
A mi tanáraink se csinálnak semmit.
2010. okt. 3. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!