Miért van ez így, vagy már ez a természetes? (lent)
13 éves lány vagyok. 7.-be járok, és az osztálytársaim valódi kis "ribancok" (tisztelet a kivételnek). Én ez alatt azt értem,hogy a fiúk eléggé szeretik fogdosni a lányokat.(már akik hagyják). Ugyanis elég sokan hagyják. Mindig azoknak a fiúknak a közelébe mennek, akik tudjk, hogy fogják őket fogdosni. Bezzeg amikor elkezdik őket fogdosni, akkor meg csak úgy sipítoznak, hogy ne már, meg hogy olyan perverz vagy. Utána meg játszák az agyukat, hogy mi az hogy fogdossák őket. (félreértés ne essék, én nem a fiúk pártját fogom, csak egyszerűen nem bírok ezt a viselkedést.)Ja meg sminkelik magukat, Kifestik a szájukat, meg a szemüket, ami tök ronda, főleg, hogy maguknak csinálják. Meg némelyik órán előveszik az alapozót, meg a korrektort, és sminkelgetik magukat. Csak engem irritál ennyire ez a dolog, vagy m
sokat is?
Ne aggódjatok csajok amint elkerülnek középiskolába majd letörik a szarvukat mert az idősebbek rájuk fognak szállni akkor majd nem lesznek ilyenek!Jó hogy ti nem viselkedtek igy ez nagyon tiszteletre méltó
19/L
Én is miskolci vagyok, hova jársz ? :D
Amúgy nem, nem normális. Hetedikben meg főleg nem. Jesszus, mi hol csináltunk ilyet ?? PEdig csak 3 éve volt...
15/l
detto:D
én azért elvagyok a fiúkkal..kicsit festem magam de fogdosni.. szerintem egyik se merne:)
boxoló csajszi:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!