Természetes, hogy bepánikoltam? "Teljesen lefagytam"
Figyelt kérdés
Ma az iskolában maradtunk, mert megbeszélés volt az osztályban. Bent ugráltunk ezért kifáradtunk és kimentünk inni. Barátnőmmel ketten mentünk amikor jött két felsőbb éves srác akik elég rossz tanulók (egyik lebukott másik meg épphogy átengedik minden évben) jöttek melletünk és egyszer csak a seggemre csapott. Énmeg hát kicsit rosszul esett de aztképzeltem csak ilyen pillanatnyi volt én meg nemcsináltam semmit. Majd megyünk vissza a terembe és megfogja a mellemet. Énmeg hát ezt már nem türtem ezért pofáncsaptam. De ekkor szaladtam volna barátnőm után (mert ő már előrébb járt) de inkább elléptem mert gondoltam ők futnak egyenesen tovább igy a falhoz oldalraáltam de jöttek utánam és taperoltak énmeg legugoltam a földre és kiabáltam hogy hagyjál békén engedj el. Akkor rám dőlt és elkezdett megint taperolni és már erősen és fájt is és kellemetlen is volt. A másik fiu meg csak röhögött. Viszont ekkor megfogta az eggyik a lábamat a másik meg a kezemet és elkezdtek volna vinni mikor barátnőm visszajött (mert észrevette hogy nemmegyek utána) odajött és pofán vágta az egyiket ekkor eleresztettek. De én remegtem és féltem végig. Túlreagáltam volna az egészet?????? Ti mit tettetek volna a helyemben? Én igazából féltem nagyon.2011. jan. 5. 18:18
1/21 anonim válasza:
Szerintem sürgösen szólj az osztályfönöködnek vagy az igazgatótoknak, ez nem vicc!
2/21 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom. Inkább osztályfőnöknek. És mit tud tenni? És mit mondanék neki? "majdnem megerőszakoltak"? :s
2011. jan. 5. 18:25
3/21 anonim válasza:
Úristen..
Ez borzalmas, hogy ilyen történik már egy iskolában.
Nálunk is ez megy ilyen rossz bukott fiúk ezeket csinálják.Szerencsére velem nem csinálnak ilyet mert én nagy ívben kerülöm öket.
De ma az osztálytársamat letaperolta egy ilyen srác..
De az o.f-nek mindenképp szóljál holnap.
Sajnos a mi o.f-ünk olyan hogy nem érdekli öt és azt hiszi hogy hazudunk"-.-
4/21 A kérdező kommentje:
Igazából az én osztályfőnököm annyiban jó hogy ismeri őket hogy milyenek ezért nemhiszem hogy azt hinné hazudok.
2011. jan. 5. 18:37
5/21 anonim válasza:
Szólj az ofőnek.Később meg majd megerőszakolnak.
6/21 anonim válasza:
SZÓLJ NEKI. lehet ,hogy kirugják,ha az iskola területén ilyen dolgokat müvelnek!!
7/21 A kérdező kommentje:
rendben ha már ennyien javasoltátok szólok neki.
2011. jan. 5. 19:27
9/21 A kérdező kommentje:
Hajdúszoboszló?
2011. jan. 5. 19:34
10/21 anonim válasza:
Szólj.Biztos,hogy nem beszélgetni akartak veled.Igazgató,bárki,de mindenképpen tudasd egy felnőttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!