Természetes, hogy bepánikoltam? "Teljesen lefagytam"
ilyenkor bosszút kell állnod! ez a kötelességed és ha nem teszed meg, akkor ez örök életedben kísérteni fog.
amúgy sztem természetes, hogy pánikoltál. De! ha legközelebb találkozol velük, mond meg nekik, hogy jön a bosszú. ők persze nem veszik komolyan, így tökéletesen meg fogja lepni őket.
hogy mit tettem volna a helyedben? egyértelműen azonnal megtoroltam volna és nem féltem volna. amikor ezt teszem csak a nyers düh jön belőlem. azt tölt el erővel és semmi félelem. bár a kijózanodás picit rossz.
Hát nálunk is volt egy ilyen este a lány szólt az igazgatónak (volt bizonyíték is meg minden) a fiú ki lett csapva az iskolából és a srác megvárta a környéken a lányt,hogy 'boszzut álljon'...
nem tudom mi lett a vége..de az ilyen emberekkel vigyázni kell..
Nekem a sulimban is vannak ilyenek, de mivel kicsi suli ezért ismerem őket közelről ezért ilyet nem mernek csinálni...taperolni szoktak, pofáncsapom őket és röhögnek...ilyen hülyeék..-_-"
Szolj az oszifődnek vagy szüleidnek:)
Már előttem is írták, hogy gyorsan szólj valakinek, de én a helyedben egyből az igazgatóhoz mennék.
Ez a dolog már kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát, szóval akár rendőrségi ügyet is csinálhattok belőle.
És nem, egyáltalán nem reagáltad túl.
L/23
Ne, ha módod lessz rá, hanem azonnal holnap reggel jelezd a tanárnak és kérd a segítségét! Ott van tanunak az ostálytársad!
És, ha legközelebb bevisznek valami szertárba és megerőszakolnak???
szia
én is jártam hasonlóképpen a suliban, és szóltam rögtön tanárnak!
Ne hagyd magad, ez felháborító!
Szólj az igazgatónak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!