Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Természetes, hogy bepánikoltam...

Természetes, hogy bepánikoltam? "Teljesen lefagytam"

Figyelt kérdés
Ma az iskolában maradtunk, mert megbeszélés volt az osztályban. Bent ugráltunk ezért kifáradtunk és kimentünk inni. Barátnőmmel ketten mentünk amikor jött két felsőbb éves srác akik elég rossz tanulók (egyik lebukott másik meg épphogy átengedik minden évben) jöttek melletünk és egyszer csak a seggemre csapott. Énmeg hát kicsit rosszul esett de aztképzeltem csak ilyen pillanatnyi volt én meg nemcsináltam semmit. Majd megyünk vissza a terembe és megfogja a mellemet. Énmeg hát ezt már nem türtem ezért pofáncsaptam. De ekkor szaladtam volna barátnőm után (mert ő már előrébb járt) de inkább elléptem mert gondoltam ők futnak egyenesen tovább igy a falhoz oldalraáltam de jöttek utánam és taperoltak énmeg legugoltam a földre és kiabáltam hogy hagyjál békén engedj el. Akkor rám dőlt és elkezdett megint taperolni és már erősen és fájt is és kellemetlen is volt. A másik fiu meg csak röhögött. Viszont ekkor megfogta az eggyik a lábamat a másik meg a kezemet és elkezdtek volna vinni mikor barátnőm visszajött (mert észrevette hogy nemmegyek utána) odajött és pofán vágta az egyiket ekkor eleresztettek. De én remegtem és féltem végig. Túlreagáltam volna az egészet?????? Ti mit tettetek volna a helyemben? Én igazából féltem nagyon.
2011. jan. 5. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
általános iskola?örülj szerintem hogy nem történt több.de ha odacsap egy kislány szerinted mennyire érzik meg?Szólj ofőnek vagy igazgatónak
2011. jan. 5. 19:49
 12/21 A kérdező kommentje:
gimi.
2011. jan. 5. 20:15
 13/21 anonim ***** válasza:

ilyenkor bosszút kell állnod! ez a kötelességed és ha nem teszed meg, akkor ez örök életedben kísérteni fog.

amúgy sztem természetes, hogy pánikoltál. De! ha legközelebb találkozol velük, mond meg nekik, hogy jön a bosszú. ők persze nem veszik komolyan, így tökéletesen meg fogja lepni őket.

hogy mit tettem volna a helyedben? egyértelműen azonnal megtoroltam volna és nem féltem volna. amikor ezt teszem csak a nyers düh jön belőlem. azt tölt el erővel és semmi félelem. bár a kijózanodás picit rossz.

2011. jan. 5. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk is volt egy ilyen este a lány szólt az igazgatónak (volt bizonyíték is meg minden) a fiú ki lett csapva az iskolából és a srác megvárta a környéken a lányt,hogy 'boszzut álljon'...

nem tudom mi lett a vége..de az ilyen emberekkel vigyázni kell..

2011. jan. 5. 21:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a sulimban is vannak ilyenek, de mivel kicsi suli ezért ismerem őket közelről ezért ilyet nem mernek csinálni...taperolni szoktak, pofáncsapom őket és röhögnek...ilyen hülyeék..-_-"

Szolj az oszifődnek vagy szüleidnek:)

2011. jan. 5. 21:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Már előttem is írták, hogy gyorsan szólj valakinek, de én a helyedben egyből az igazgatóhoz mennék.

Ez a dolog már kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát, szóval akár rendőrségi ügyet is csinálhattok belőle.

És nem, egyáltalán nem reagáltad túl.

L/23

2011. jan. 5. 23:15
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm. mindenképpen szólok valakinek amint módom lesz rá.
2011. jan. 6. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Ne, ha módod lessz rá, hanem azonnal holnap reggel jelezd a tanárnak és kérd a segítségét! Ott van tanunak az ostálytársad!

És, ha legközelebb bevisznek valami szertárba és megerőszakolnak???

2011. jan. 25. 17:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

szia

én is jártam hasonlóképpen a suliban, és szóltam rögtön tanárnak!

Ne hagyd magad, ez felháborító!

Szólj az igazgatónak szerintem.

2011. jan. 25. 17:57
 20/21 napietus ***** válasza:
ne hagyd magad, szólj valakinek! egyesek azt hiszik, nekik mindent szabad, nem kell őket meghagyni ebben a hitükben.
2011. jan. 25. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!