Anyukám nem engedi a magassarkút. Mivel tudnám rávenni?
:] 14/L
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a magassarkú cipőket de anyukám nem nagyon akarja megengedni. Már hetek óta vitázunk rajta de nem akarja beadni a derekát. Persze nem minden nap szeretném felvenni, csak hetente 1x 2x. És nem ilyen 12-13centis hanem 8-9. Ő csak 4-5centiset enged de azok meg olyan bénán néznek ki. Legalábbis szerintem. Van valami ötletetek vagy tippetek mivel érveljek?
Úgy látszik, hogy minden generációnak meg kell a saját bőrén éreznie, hogy sok hülyeségnek bizony később duplán megissza a levét...
Kint van a hasad, hogy mindenki lássa, milyen szépen gennyedzik a köldököd a piercingtől? Nem gáz, ha mínusz 15 fok van, legalább menő vagy :)
Undorító és rákosodó lesz a bőröd, mert bevakolod mindenféle sminkkel, ahol nem égeted sz*rrá a szolival? Majd rájössz, amikor majd azért néznek meg a srácok, mert ijesztő vagy...
2010. szept. 18. 23:08
22/29 anonim válasza:
Ohhhhh énis imádom a magassarkút!...nézegetni :P igen-igen szeretem őket szépek meg minden de egyszerűen nem a legkényelmesebb főleg egy 10centis...és még egészségesnek sem mondható.Én inkább felveszem a tornacipőmet :D na mind1 is a te dolgod...azt nem tudom h anyud h vedd rá...
2010. szept. 21. 19:37
23/29 anonim válasza:
én 13 vagyok de 12cm-es a cipőm sarka^^ szerencsére anyum is fiatal és modern és mindent megenged ruha téren. tipp:addig nyúzzad anyudat amíg meg nem adja magát! vagy vegyél egy olyat neki is tetszik és magas! sok szerencsét
2010. okt. 1. 19:21
24/29 anonim válasza:
Hihetetlenek vagytok csajok :) ! ... mért jó nektek a magassarkú?Azért mert kényelmetlen vagy mert egészségtelen? :P Énis hordok NÉHAA(néha az kb az h egy évben 1szer vagy 2szer felveszem ...)de nem szoktam hordani...nem tudom egy 13 éves kiscsaj hogy nézhet ki egy 12cm-es cipőben xxxD szerintem rajtam nem is volt még oylan magas cipőő :) Suliban is azt hordjátok? :O
2010. okt. 1. 19:28
25/29 anonim válasza:
19:21
Remélem kitöröd a nyakad.
2010. okt. 2. 20:21
26/29 anonim válasza:
19:21-vagyok nem nézek ki viccesen mert 170centi vagyok:) szal pont jóó:)
2010. okt. 3. 15:30
27/29 anonim válasza:
19:28-as vagyok.Énis anyi vagyok szal...Éppen azért nem is veszek fel...nem akarok én 2 méteres lenni :P Am suliba is azt veszed fel? :O
2010. okt. 3. 18:31
28/29 anonim válasza:
De jó hogy itt mindenki a k*baszott kérdésre válaszolt... Nekem is szükségem lett volna a válaszra, de most mehetek újra kiírni ugyanezt kérdést -.- Nem azt kérdezte a kérdező, hogy miért ne hordjon magassarkút, hanem hogy hogy győzze meg a szüleit... -.-
14/L
2011. márc. 15. 15:20
29/29 anonim válasza:
Mivel nem túl egészséges, egyelőre elégedj meg a 4-5 centissel, azok között is vannak jók :)) 1-2 év múlva engedni fogja a magasat is, minden bizonnyal :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!