Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnám anyut rávenni,...

Hogyan tudnám anyut rávenni, hogy a barátnőmnél aludhassak?

Figyelt kérdés

Anyunak megrendült a bizalma felém ami teljesen jogos ugyanis mikor utoljára a barátnőmnél aludhtam hajnali egykor kimentünk egy kicsit az utcára amit megtudott anyukám. Nem tagadtam, mindent elmagyaráztam neki. Most azonban szeretnék megint aludni a barátnőmnél de nem akar elengedni. Mondtam, hogy leellenőrizhet, hogy felhív és beszélhet a barátnőmmel is Ő azonban így sem engedi. Kitakarítottam a házat. Rendíthetetlen. Mondtam azt is, hogy a barátnőm sokáig fog elutazni és ez lenne az utolsó nap, hogy együtt tölthetnénk. Mivel tudnám betörni anyukámat?

Kérlek segítsetek, mert nekem ez tényleg fontos.

2010. júl. 28. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Mondd el neki, hogy ez neked tenyleg fontos es megbantad a multkorit, ezt bizonyithatnad most. Oleld at a nyakat es adjal sok puszit neki.

En nem tudnek ennek ellenalni, ha a gyerekem kerne igy.

2010. júl. 28. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ;)
2010. júl. 28. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. júl. 28. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Aludjon a barátnőd nálatok. Így együtt is lehettek, meg ők is nyugodtak, hogy látják, mit csináltok.
2010. júl. 28. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!