A barátommal védekeztünk. (pharmatex tablettával) És késik a menstruációm. Csináltam tesztet ami azt jelezte hogy nem vagyok terhes. De már 6 napja késik. Barátnőmnél is ez volt hogy azt mutatta hogy nem terhes, de mégis terhes volt. Lehetek terhes?
pharmatexet nem mondanám védekezésnek...
csinálj mégegy tesztet párnap múlva vagy menj el a dokihoz
Igen lehetsz,én több pharmatex-es babát ismerek.
Nem a legjobb védekezési mód,a dokim mondta.
Nekem már február óta késik. PCOS, IR. Ez mind 22 évesen. Nagyon jó :(
Pharmatex-el pedig másfél évig védekeztem anno, igaz a legdrágább, legmegbízhatóbb fajtával, a tamponnal/szivaccsal.
Várj egy hetet még és ha akkor is negatív lesz a teszt, és továbbra sem jött meg, akkor menj orvoshoz. Én is mentem azonnal, amikor nem jött meg, mégis negatív lett 3 teszt is. Orvos mindenféle vizsgálat nélkül annyit mondott, várjak addig, amíg a következő vérzésemnek kéne megjönnie, és ha addig sem jön meg, akkor vár vissza. Általában ezt szokták mondani a dokik, hogy várj 1 hónapot ilyen esetekben.
írd már meg légyszi hogy
mikor volt az utolsó menszid és hogy hány naposak a ciklusaid ( 25, 28?...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!