Már lassan egy hete késik a menstruációm. Anyukám is tudja és azt mondta hogy ha terhes vagyok akkor ne is áljak elé. Nem segít azon aggódik, hogy szégyenbe hozom. Mit tegyek?
Jééézusom!15 éves???
Gondolom, hogy sokkolta, azért ilyen!Azt tudnod kell, hogy egy édesanya mindig jobban aggódik a gyerekéért, mint saját magáért, talán téged félt a támadásoktól, amiért ilyen fiatalon teherbe estél!!15 évesen te még gyerek vagy, a terhesség pedig mint tudjuk...Ilyenkor több lehetőség van:
-megtartod a babát, felneveled:*tudod neki biztosítani, amire szüksége van egy életen át
*nem tudod neki biztosítani, nyomorogtok egy életen át
-megszülöd, és örökbe adod (én nem tudnám, de sok olyan pár van, akiknek nem lehet, de szeretnének kisbabát!)
-elveteted:*tanulhatsz tovább, de az életed már soha nem lesz olyan, mint előtte!Egyik ismimnek 9 vagy 10 éve volt abortusza, nincs olyan nap, hogy ne jutna eszébe!:(Na meg persze ott van az esély, hogy utána már nem tudsz szülni!
Szerintem mindenképpen próbáld megbeszélni édesanyáddal a dolgot, hogy mit tehettek, stb.!!!
De először győződj meg róla, hogy valóban terhes vagy-e!
huh, azért nem annyira lesarkított a dolog, mint ahogy az utolsó írja, hgy vagy jól éltek egész életedben, vagy nyomorogtok...sokan vannak, akiknek nehéz volt a kezdet, de aztán helyre jöttek...
de tényleg előbb várjuk meg a tesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!