Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már lassan egy hete késik a...

Már lassan egy hete késik a menstruációm. Anyukám is tudja és azt mondta hogy ha terhes vagyok akkor ne is áljak elé. Nem segít azon aggódik, hogy szégyenbe hozom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 18:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Képek a neten?.... bocs de azokról a kis repedtsarkúakról beszélsz? :))) az én unokahúgomnak van agya... nem mondom hogy nincsenek hormonjai, de például netezni sem szokott (faluban lakunk ember, itt még normálisak a gyerekek!)
2010. júl. 30. 16:57
 32/34 anonim ***** válasza:

Hú, örülök, hogy negatív lett, és hallgass Anyudra!:)

Amúgy utolsó válaszoló!Attól, hogy valaki falun lakik, nem biztos, hogy okosabb ám!Ha olyan, akkor falun is lehet rifke, nem csak a városban!

2010. júl. 30. 17:36
 33/34 anonim ***** válasza:
nem ilyesztegetlek.. de azért menj el dokihoz. igaz 1 hét késésnél illik h kimutassa de nekem is görcsölt csak mensi nélkül. vigyázz magadra és ovatosan. egy 17 éves BOLDOG kismama
2010. júl. 30. 21:29
 34/34 A kérdező kommentje:
bocsi hogy eddig nem írtam csak nem voltam net közelben. miután megcsináltam a tesztet utána reggelre megjött. köszönöm a tanácsokat
2010. aug. 2. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!