Érdekes? Ezt figyeltem meg:Kisfiammal a barátnömnél voltunk. Neki is hasonlo koru fia van. Elég sok szot probálgat mondani, az én fiam nem nagyon.
Igen lehet csak sajna nem tul sürün tudunk velük találkozni,más kicsi meg nincs az ismerösök között:(
Tehát én másként nem tudok neki segiteni?Azt énis csinálom hogy mondogatom neki h ismételjen nem sok sikerrel:(
Kislányomat a keresztlányom tanítgatja. Mindenben leutánozza. Lányom 9 hónapos, keresztlányom 18 hós. Ő tanította meg 2 hónapja pá-pá-t inteni, mászni 2 hete. Lányom nem akart mászni, csak menni akart addig, míg keresztlányomnak nem mondtam, hogy mutassa meg, hogy kell. Addig azért nem mászott, mert a nagyobb babát nem látta mászni, csak futni és menni, így azt nem találta izgalmasnak.
Sokat tanulnak egymástól a gyerekek.
Az enyém 18 hónapos, ő sem beszél, de tegnap hívogattuk a cicát, és mondta, h ccicic, gyeje. Akkor nagyon megdicsértem, de nem hajlandó újra mondani:)
Annyit tud, a kutya a vau-vau, mondja, h cicic, aja (ez én vagyok), időnként mondja, h nem, sőt hallottam már azt is, h de:) Mondja a bocira, h múúú. Körülbelül ennyi a szókinse, pedig mi is mondókázunk, énekelünk sokat, de majd megered a nyelve nemsokára, remélem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!