Hogy vegyem rá anyát, hogy a barátommal aludhassak?
Na, erre már én is azt mondom, hogy túlzás... mármint a szüleid részéről. A korotok alapján már tényleg felnőttek vagytok mind a ketten a pároddal, bár ettől még lehetsz "szellemileg" gyerek. Nem ismerlek és csak a te nézőpontod ismerem, nem bántani akarlak. Bár ha már egy éve együtt vagytok, akkor ez már nem futó kaland. :)
Próbálj meg leülni anyukáddal és nyíltan megbeszélni vele a dolgot.
Én 16 évesen már a fiúmnál aludhattam. Annyi volt, hogy anyunak sem tetszett, aztán leültünk beszélni: "Nézd anya, lassan elérkezek abba a korba, amikor az együttjárás már nem csak arról szól, hogy fogjuk egymás kezét. Arra nincs pénzünk, hogy állandóan beüljünk valahova, menjünk valahova, hozzánk nem jöhet a fiú (anya férje borzalmas volt ilyen téren), én sem mehetek, akkor hol lehetnénk együtt? Gondoljon bele, hogyha le akarunk egymással feküdni, úgyis megoldjuk valahogy, így csak az marad, hogy bízik bennem, hogy nem csinálok hülyeséget." Így anyukám is belátta, hogy jobb, ha enged és mindenki jól jár. :) Szerintem ha te is valami hasonlóval ülsz le anyukáddal, akkor talán megérti a helyzetet. A fiú szüleit meg végképp nem értem, talán csak zavarná őket egy idegen jelenléte és ezért nem szeretnék, ha ott aludnál, bár a te szüleidet is zavarhatja a barátod ottalvása. :)
Huha figy a barátod egyébként kiáll melletted a szüleivel szemben? Mert ha hosszútávon együttmaradtok itt azért lesznek még más gondok is bőven, ha ilyen a családja, azért ez már nem egészen normális.:S
Nálatok bezárni nem lehet? Széket odaraksz?:)
Figy vagy leülsz nálatok otthon nyíltan beszélgetni, elmondod, hogy őket is megérted de szükséged van magánéletre is. Vagy tényleg kibírjátok és amint lehet költöztök.
(utsó voltam)
Ahogy lehetőséged lesz rá, barátnőkkel, ismerősökkel költözz albérletbe. Kicsit régimódi vagyok én is, ezért nem azt mondom, hogy költözz a barátoddal össze. Ha külön mész, még így is sokat tudtok találkozni, viszonylag háborítatlanul együtt lenni.
Ilyen fiatalon összeköltözni szerintem korai, mi van ha szétmentek, lehet cuccolni valakinek haza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!