Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá anyát, hogy a...

Hogy vegyem rá anyát, hogy a barátommal aludhassak?

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve együtt vagyunk, és se az ő szülei, sem az én szüleim nem engedik, hogy együtt aludjunk. Azt mondják, hogy majd ha megteremtjük magunknak a körülményeket hozzá(saját lakásra gondoltak), akkor majd együtt alhatunk. Ez a mi korunkban még erkölcstelen, mert most még csak udvarol nekem a fiú. A jövőben majd hálás leszek, hogy tiltották nekem. 18(L) és 19(F) évesek vagyunk. Le is feküdtünk, bár még nem sokszor és nemrég, de már megtörtént. Minden, tényleg minden ismerősömnek meg van engedve, csak nekem nem. Nem hat semmi. Vagy mégis? Várom a tippeket!
2011. máj. 13. 23:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%
Ha már elmúltál 18 miért engedelmeskedsz?Felnőtt ember vagy.Meg a szüleid is kicsit régi módiak már bocsi.
2011. máj. 14. 06:17
 2/19 anonim ***** válasza:
98%

Na, erre már én is azt mondom, hogy túlzás... mármint a szüleid részéről. A korotok alapján már tényleg felnőttek vagytok mind a ketten a pároddal, bár ettől még lehetsz "szellemileg" gyerek. Nem ismerlek és csak a te nézőpontod ismerem, nem bántani akarlak. Bár ha már egy éve együtt vagytok, akkor ez már nem futó kaland. :)

Próbálj meg leülni anyukáddal és nyíltan megbeszélni vele a dolgot.

Én 16 évesen már a fiúmnál aludhattam. Annyi volt, hogy anyunak sem tetszett, aztán leültünk beszélni: "Nézd anya, lassan elérkezek abba a korba, amikor az együttjárás már nem csak arról szól, hogy fogjuk egymás kezét. Arra nincs pénzünk, hogy állandóan beüljünk valahova, menjünk valahova, hozzánk nem jöhet a fiú (anya férje borzalmas volt ilyen téren), én sem mehetek, akkor hol lehetnénk együtt? Gondoljon bele, hogyha le akarunk egymással feküdni, úgyis megoldjuk valahogy, így csak az marad, hogy bízik bennem, hogy nem csinálok hülyeséget." Így anyukám is belátta, hogy jobb, ha enged és mindenki jól jár. :) Szerintem ha te is valami hasonlóval ülsz le anyukáddal, akkor talán megérti a helyzetet. A fiú szüleit meg végképp nem értem, talán csak zavarná őket egy idegen jelenléte és ezért nem szeretnék, ha ott aludnál, bár a te szüleidet is zavarhatja a barátod ottalvása. :)

2011. máj. 14. 08:07
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
Lehet,hogy túlzás, de én megértem a szüleid is. Annak ellenére, hogy én megengedném a gyerekemnek, tehát azért annyira nem vaskalapos konzervatív vagyok. De a szülők konzervatívok, az ő világnézetükbe ez nem fér bele, ezt tiszteletben kell tartani. Sokan nem akarnak kerülgetni sem egy idegen embert a lakásban. El kell fogadni, hogy vannak ilyen emberek. Amíg bizony a szüleid házában laksz, jobbára ők diktálják a "házirendet". A szex részét meg, hát napközben gondolom felmehettek azért egymáshoz, nem? Akkor az is megoldható.
2011. máj. 14. 12:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Amíg jártam hozzájuk, addig meg lehetett oldani a szexet. Az anyja közölte velem, hogy még egyszer meg ne lásson, mert most már rájött, hogy én behálózom az ő pici fiát, és elveszem tőle. Itt nálunk meg mindenki benyitogat kopogás nélkül, semmit nem lehet csinálni. Próbáltam utalni rá, hogy kopoghatnának vagy inkább be se jöjjenek. Erre az volt a válasz: Miért? Mit csináltok ti ott amiről mi nem tudhatunk?:)
2011. máj. 14. 13:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Huha figy a barátod egyébként kiáll melletted a szüleivel szemben? Mert ha hosszútávon együttmaradtok itt azért lesznek még más gondok is bőven, ha ilyen a családja, azért ez már nem egészen normális.:S

Nálatok bezárni nem lehet? Széket odaraksz?:)

Figy vagy leülsz nálatok otthon nyíltan beszélgetni, elmondod, hogy őket is megérted de szükséged van magánéletre is. Vagy tényleg kibírjátok és amint lehet költöztök.

(utsó voltam)

2011. máj. 14. 13:36
 6/19 A kérdező kommentje:
Áh semmi nem használ. Ha azt mondom, hogy már nem vagyok kislány, akkor egyből jön a válasz, hogy de az vagy. Nyugodtan lehetsz szerelmes, mert minden kislány szerelmes, de tudom, hogy a csókokat is félve adjátok egymásnak. :) Meg vannak győződve a maguk igazáról, nem engedik be a XXI. századot.
2011. máj. 14. 16:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mond el nekik az igazat. Ez a legegyszerubb. Mond el, hogy mar lefekudtetek, VEDEKEZTETEK persze, es szeretnetek neha nyugisan kettesben lenni. Mond el azt is, hogy igyis ugyis megtalaljatok a modjat az egyuttletnek, es hogy biztosan ok sem szeretnek, ha sotet kapualjakba jarnatok.
2011. máj. 15. 22:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy már nem vagy kis lány. Szexeltetek is, ez az élet rendje, felnőttél. Ha nem engedik hogy nálad aludjon a fiú, veled, akkor megoldjátok máshogy, de azért talán ők is jobban örülnének, ha nem egy kocsi hátsó ülésén lenétek egymáséi.
2011. máj. 15. 22:37
 9/19 anonim ***** válasza:
Tisztelhetnének jobban is(kopogás nélkül nem nyitnak be),és nem ártana ha nem kezelnének gyerekként("de az vagy"). Ha már van munkátok pattanjatok meg egy albérletbe,mert még ott is jobb! Arról nem beszélve,hogy lakva ismerszik meg az ember,párodról is sok minden kiderülhet. Lehet,hogy esze ágában sincs elköltözni anyucitól:S
2011. máj. 15. 23:36
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

Ahogy lehetőséged lesz rá, barátnőkkel, ismerősökkel költözz albérletbe. Kicsit régimódi vagyok én is, ezért nem azt mondom, hogy költözz a barátoddal össze. Ha külön mész, még így is sokat tudtok találkozni, viszonylag háborítatlanul együtt lenni.

Ilyen fiatalon összeköltözni szerintem korai, mi van ha szétmentek, lehet cuccolni valakinek haza...

2011. máj. 16. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.