Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy együtt aludhassak a barátommal?
Szia!
Én már 27 vagyok és szerintem várj még kicsit vele, fél egy évet, akkor már kicsit másabb lesz a szülők hozzáállása is. És a kapcsolatoknak is csak jót tesz ha még vártok, attól a szex megtörténhet, ha nem alszotok még együtt. Komolynak lehet komoly a kapcsolatotok szerintem. Én is már 17 körül voltam mire odaálltam anyuék elé, hogy hát szeretnék együtt aludni a párommal. Kis huzavona után sikerült őket meggyőzni, de a párom is segített. :) Akkora már szinte mindig együtt voltunk, utána még a szüleim cipeltek át egy másik városba, ha ott akartam a srácnál aludni. Ha kialakul egy jó kapcsolat a srác és a szüleid között, utána már sima ügy.
Sok sikert.
Nem hinném, hogy erre külön engedélyt kellene kérned a szüleidtől.Most engedélyt kérsz az együtt alvásra, később meg majd engedélyt kérsz a szexre???És ha a szüleid ellenzik, akkor nem szexelsz?Vagy ha szüleid azt mondják, hogy az X-el ne csak az Y-al akkor majd annak alapján fogsz dönteni?Vicces...
Persze megkérdezheted, mit szólnak hozzá, hogy együtt akarsz aludni a barátoddal...Ám ha nemet mondanak, (arra hivatkozva, hogy "féltenek")lazán közölheted velük, hogy nem tudnak meggátolni semmiben, mivel nem apácazárdában élsz, és a nap 24 órájában úgysem fognak melletted lenni, és ha valamit meg akarsz tenni azt úgyis megteszed...ráadásul úgy, hogy meg sem fogják tudni.
Mondjuk azt én sem értem, hogy ha nem akarsz szexelni, akkor miért van szükség az együttalvásra...
Egyszerű... Eléjük állsz, és megmondod nekik ezt:
"Anyu, Apu, figyeljetek kicsit! Azt hiszem eljött az ideje, hogy -xy- (ide a barátod nevét) velem legyen mínusz -x- cm-ről... Igen, meg fog dugni, olyanok leszünk, mint a nyulak, közben üvölteni fogok, ő meg csak b@ssza a puncim a farkával, aztán bedugja a hátsómba is, ott is jó keményen megleszünk, aztán még átjön 3 haverja, együtt leszünk édes 5-ösben, és a végén mindenki rám fog élvezni... De nyugodjatok meg, gumit használni fogunk. Nah, mit szóltok???":D:D:D
Természetesen azért ezt ne próbáld ki:D
Mond meg nekik, hogy mit szeretnél és kész:)
23/F
16 évesen azért nem lehetsz olyan naiv, hogy azt gondolod, hogy nem szexelnétek
nem mintha ez olyan nagy gond lenne
de legalább védekezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!