Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy együtt aludhassak a barátommal?

Figyelt kérdés
16 vagyok a btom 18. Fél éve vagyunk együtt és tényleg csak együtt szeretnénk aludni semmi "rosszat" nem csinálnánk.Mert a szüleim rögtön erre gondolnak.Én még nem aludtam együtt fiúval és nagyon szeretnék a barátommal aludni mert nagyon szeretjük egymást, szinte mindent együtt csinálunk.
2009. ápr. 16. 08:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
azért lássuk be, a szüleid nem alaptalanul féltenek. még ha nem is terveztek semmit, amikor odajuttok, hogy aludni kellene, lehet átvennék a hormonok az irányitást... más kérdés, hogy szerintem 16 évesen már nem megy ritkaságszámba, ha valaki nemi életet él.
2009. ápr. 16. 08:48
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én már 27 vagyok és szerintem várj még kicsit vele, fél egy évet, akkor már kicsit másabb lesz a szülők hozzáállása is. És a kapcsolatoknak is csak jót tesz ha még vártok, attól a szex megtörténhet, ha nem alszotok még együtt. Komolynak lehet komoly a kapcsolatotok szerintem. Én is már 17 körül voltam mire odaálltam anyuék elé, hogy hát szeretnék együtt aludni a párommal. Kis huzavona után sikerült őket meggyőzni, de a párom is segített. :) Akkora már szinte mindig együtt voltunk, utána még a szüleim cipeltek át egy másik városba, ha ott akartam a srácnál aludni. Ha kialakul egy jó kapcsolat a srác és a szüleid között, utána már sima ügy.

Sok sikert.

2009. ápr. 16. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Te nagyban hasonlitasz a barátnőmre!!! Nálunk is ugyan ez a probléma de én is azt mondom hogy anyudéknak van okuk a bizalmatlansádra .... (K. Tomi)
2009. ápr. 16. 08:56
 4/12 anonim ***** válasza:
23%

Nem hinném, hogy erre külön engedélyt kellene kérned a szüleidtől.Most engedélyt kérsz az együtt alvásra, később meg majd engedélyt kérsz a szexre???És ha a szüleid ellenzik, akkor nem szexelsz?Vagy ha szüleid azt mondják, hogy az X-el ne csak az Y-al akkor majd annak alapján fogsz dönteni?Vicces...

Persze megkérdezheted, mit szólnak hozzá, hogy együtt akarsz aludni a barátoddal...Ám ha nemet mondanak, (arra hivatkozva, hogy "féltenek")lazán közölheted velük, hogy nem tudnak meggátolni semmiben, mivel nem apácazárdában élsz, és a nap 24 órájában úgysem fognak melletted lenni, és ha valamit meg akarsz tenni azt úgyis megteszed...ráadásul úgy, hogy meg sem fogják tudni.

Mondjuk azt én sem értem, hogy ha nem akarsz szexelni, akkor miért van szükség az együttalvásra...

2009. ápr. 16. 09:05
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Egyszerű... Eléjük állsz, és megmondod nekik ezt:

"Anyu, Apu, figyeljetek kicsit! Azt hiszem eljött az ideje, hogy -xy- (ide a barátod nevét) velem legyen mínusz -x- cm-ről... Igen, meg fog dugni, olyanok leszünk, mint a nyulak, közben üvölteni fogok, ő meg csak b@ssza a puncim a farkával, aztán bedugja a hátsómba is, ott is jó keményen megleszünk, aztán még átjön 3 haverja, együtt leszünk édes 5-ösben, és a végén mindenki rám fog élvezni... De nyugodjatok meg, gumit használni fogunk. Nah, mit szóltok???":D:D:D

Természetesen azért ezt ne próbáld ki:D

Mond meg nekik, hogy mit szeretnél és kész:)

23/F

2009. ápr. 16. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

16 évesen azért nem lehetsz olyan naiv, hogy azt gondolod, hogy nem szexelnétek

nem mintha ez olyan nagy gond lenne

de legalább védekezzetek!

2009. ápr. 16. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Öszintén mond el nekik itt most nekünk is :) Hogy nem lefeküdni akartok hanem csak együtt aludni :)
2009. ápr. 16. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ugyse fogjak elhinni h csak alusztok. mivel ha megis, azt ok ugysem fogjak elhinni. na meg....lehet h elso alkalommal tneyleg csak alusztok. de utana 1 kis simizes. es elobb utobb csak egymason kottok ki. ha nem elsore, akkor n-edikre. en meg sem probaltam megkerdezni, 1reszt mert kinos,stb lett volna, masreszt mert ha "nem" a valasz, akkor utana valahanyszor keson/nem megyek haza ellenorizgetnek. mindig volt 1 sztori h baratnonel alszok, hazibuli is mind maradunk reggelig h segitsunk osszeszedni a hazat, vagy csak bezartam a szobamat es remeltem h nem veszik eszre h nem voltam otthon reggel mikor elmentek dolgozni. 1 ido utan hozzaszoktak h nem mindig alszok otthon es 2 ev utan eljutottam oda h megmondujam h a baratomhoz megyek, es igy akkor mar nem volt semmi szoveg, mivel hozzaszoktak meg hat 1 ido utan gondolom ok is sejtettek h nem folyton baratnoknel alszok....
2009. ápr. 16. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk várd meg, hogy nagykorú legyél és ne szólhassanak bele a dolgaidba.
2009. ápr. 16. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
sok esetben a nagykorúság sem kizáró ok arra, hogy a szülő pontosan kontrollálja a csemetéje minden egyes percét. akit tiniként erősen fogtak, annak nem lesz egycsapásra mese az élete mikor átlépi a 18at.
2009. ápr. 16. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!