Mit csináljak, hogy a kishúgomat (1 hetes) ne zavarjam, de a barátommal legyek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 00:32
1/7 anonim válasza:
Egy szobában vagy a kishúgoddal?
Szólj a szülőknek, hogy vigyék át, egyébként is még ott lenne a helye.
Vagy a barátoddal menjetek hozzájuk.
2/7 anonim válasza:
egy szobátok van? ha nem akkor nem zavarod, ha meg igen akkor a zsüleid olyan felelőtlenek mint az enyémek volak hogy 15 évesen beraktak mllém egy újszülöttet mert mit zavar az engem nehogymár az ő hitvesi ágyukban legyen...
3/7 A kérdező kommentje:
Velük van 1 szobában (még), de az én szobám a szüleim melletti szoba..
2011. szept. 11. 10:47
4/7 anonim válasza:
akkor mér zavarnád? ennyire hangosan csináljátok?és akkor a szüleid nem zavarja? nemértem...
5/7 A kérdező kommentje:
Neeem, barátom azért jár át, mert próbálunk és zene nélkül elég nehéz próbálni..
2011. szept. 11. 13:24
6/7 anonim válasza:
Elég furán tetted fel a kérdésed...1 hetes baba mellett nem lehet próbálni kibírod ezt a pár hónapot addig meg a barátodnál is lehet próbálni nem?
7/7 anonim válasza:
Nem tudtok akkor próbálni, amikor a kicsi épp nincs otthon? Vagy máshol? Pinve, garázs? Vagy a barátodnál? Vagy valami más ahvrnél, aki megengedi, és nem zavarja?
Amúgy miylen zene? Mert ha pl. klasszikus zene, zongora, fuvola, heegedű, akusztikus gitár vagy ilyemsi, akkor nem fogja zavarni. De ha metál elektromos gitárral meg dobbal, azt tényleg nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!