Hétvégén mennénk nyaralni a szüleimmel ( 3-4 napra ) a barátom 18 éves lesz durván fél év múlva.. 3 tantárgyból bukott és a szülei nem engedik el ( jobban mondva az apja az anyja elengedte ) Nagyon nehéz az apjával beszélni, nagyon elhatázott férfi..
Hogyan lehetne megpuhítani 2-3 nap alatt, hogy elengedjék? Mit tennétek a helyünkben ? Nagyon fontos..
hát a barátod sztem jól teszi ha a szülei kedvébe jár és nem ,,rosszalkodik" emiatt is puhulhatnak kicsit am rávehetnéd szüleid h beszéljenek az ő szüleivel lehet a szüleidre hallgat : ))
sok sikert!
szorítok
2010. júl. 13. 00:38
2/11 A kérdező kommentje:
Igen ezt próbáltam, de a szüleink nem ismerik egymást és így nem akarnak..
A nővérem menne, de nemhiszem, hogy sokat érne.. :)
2010. júl. 13. 00:46
3/11 anonim válasza:
próbáld meg elmagyarázni nekik h 3-4nap miatt még nem dől össze a világ, gondolom amúgy sem tanulna egész nyáron szóval ez a három nap nem oszt nem szoroz, és minél jobban tiltják a gyerek annál jobban akarja, szóval sztem megszökne ígyis úgyis, meg mondd meg a szüleinek h veletek legalább biztonságban van nem keveredik rossz társaságba blabla.. amúgy ilyenkor pótvizsga van v most osztályt kell ismételnie? mert ha pótvizsga van akkor pláne ígérd meg h segitesz neki felkészülni ha meg osztályt kell ismételnie akkor meg ígérd meg h jövőre segítesz tanulni:) most más nem jut eszembe. Remélem segítettem valamennyit:)
2010. júl. 13. 00:59
4/11 anonim válasza:
a kapcsolatot nem lehet bűntetniazzal hogy őt ne engedléyk el.
2010. júl. 13. 17:37
5/11 anonim válasza:
szerintem jól teszik a szülei, hogy nem engedik el. ezzel nem a kapcsolatot büntetik, hanem a fiút, és a büntetés akkor hatásos, ha olyan valamit vonnak meg, amire nagyon vágyik. mellesleg nemsokára pótvizsga, jobban tenné, ha tanulna inkább...
2010. júl. 13. 18:53
6/11 anonim válasza:
Bocsika de egyet értek az előzővel!!
2010. júl. 13. 22:20
7/11 anonim válasza:
sztem álcázza h tanul, és nem is olyan hülye mint amilyennek látszik.
2010. júl. 14. 10:45
8/11 anonim válasza:
Hát ha az én fiam bukott volna 3 tantárgyból, akkor még annak is örülnie kellene, hogy az udvart elhagyhatja, nem hogy még nyaralgat.
2010. júl. 15. 13:27
9/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Szerintem nyugodjatok bele, hogy nem fog veletek tartani a nyaralásra. Nem érdemli meg. Most az ő dolga a felkészülés a pótvizsgára. Én sem engedném el a saját gyerekemet akár 18 akár nem.
2010. júl. 15. 13:43
10/11 anonim válasza:
Az attól függ...
Ha ellinkeskedte év közben a tanulást, akkor nem engedném, sőt a helyedben, nem is próbálkoznék a szülőknél. Ebben az esetben ha azt vesszük, ez a bünti (bár egy majdnem 18 évesnél ez elég viccesen hangzik).
Ha azért bukott 3 tárgyból, mert ugyan meggebedt a tanulásban, mégsem sikerült összehozni egy fránya kettest, akkor drukkolok, hogy valamit sikerüljön kitalálni, és mehessen veletek.
(Tudtommal pótvizsgára úgysem kell készülnie, mert 3 tárgy esetén már évismétlés van.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!