Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az jó, hogyha a...

Szerintetek az jó, hogyha a barátommal nem egy suliba járunk vagy pont, hogy hátrány?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Az első barátommal egy suliba jártunk, 2 osztállyal felettem járt.

Második barátommal nem egy suliba jártunk.

Nekem sokkal jobb volt, az, hogy a barátommal nem egy suliba jártunk.

2011. aug. 5. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobb az ha nem egy suliba jártok. :) Mert így a suliban tudsz a barátaiddal lenni és nem kell folyton rohangálnod a barátod osztályához vagy neki a tiédhez. :P + ott van a kísértés hogy lesmároljátok egymást a folyosó közepén. :D
2011. aug. 5. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:
köcce a válaszokat! :P
2011. aug. 5. 16:14
 4/7 lorus ***** válasza:
100%

Szerintem, külön jobb, mert így van egy kis szabadságod és ha sokat vagytok együtt meg is unhatjátok egymást.

16/L

2011. aug. 5. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
ugyanaz a suli,neekem valahogy jobban bejön. :)
2011. aug. 6. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első barátommal mi is egy suliba jártunk, és hamar is vége lett a kapcsolatunknak, mert alapjában véve nagyon független emberke vagyok, nagy a szabadságigényem, de nem csak azért szakítottam vele, más okok is voltak. :D

Azonban van két osztálytársam, mindkettővel nagyon jó barátok vagyunk, akik szintén járnak egymással már február óta. Soha nem láttam őket veszekedni, még kisebb szóváltást sem, nagyon aranyosak. :) Csak sajnos ez az egyéb kapcsolatok rovására megy/mehet.

Összefoglalva szerintem teljesen egyénfüggő.

2011. aug. 6. 16:13
 7/7 anonim válasza:
Egyertelmuen hatrany. En a baratommal egy suliba jarunk es nem azt mondom,hogy rossz de sokkal jobb lenne ha kulon iskolaba jarnank. Nem jo ha minden nap talalkoztok meg sok vita lehet,hogy mikor talalkozzatok,nemakar talalkozni az egyik mondjuk vagy nem veled van stbstb. Szoval szerintem inkabb hatrany.
2017. szept. 3. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!