A barátommal valszeg szombat este fogok először lefeküdni. Ujjazáskor csak egy ujj fér be. Nagy hátrány lesz ez? Vajon sikerülni fog?
Figyelt kérdés
és félek hogy rossz érzés lesz neki ha behatol :S..írjatok pls. köszi2008. szept. 18. 15:58
1/7 anonim válasza:
hát ilyesmi kérdés volt a napokban!!Akkor is meg lett beszélve,hogy ami nem megy azt nem szabad erőltetni!!!!!!!játszadozni kell,tágítani a hüvelyt,mert ha neked egy fér bele és egyből így beteszi.....hát nem lesz kellemes élmény!!Nem kell rohanni,hogy mindenáron szombaton legyen meg az esemény.....
2/7 anonim válasza:
nem csak neki lesz rossz érzés, hanem neked is!!! ne rohanjatok vele,mert ha nem sikerül, jó időre elveheti a kedveteket a szex-től, ha meg erőlködtök,biztos nem fogsz tőle jobban kitágulni, csak kiszáradni... Hidd el,a türelem,spontán szex,petting baromi jó dolog és el lehet vele jutni olyan izgalmi állapotra,hogy természetes legyen az,hogy szeretkeztek és csöppet se fájjon és ne is izguljatok! Ez az igazi szex szerintem,ami tényleg jó emléket hagy
3/7 anonim válasza:
Az én tapasztalatom a következő: mi a barátommal 3 hónapig pettingeltünk az első együttlét előtt és ez nagyon fontos volt mindkettőnknek.az első ujjazásnál Ő is csak 1 ujját tudta bedugni és olykor nem volt a legkellemesebb,de 3 hónap alatt olyan fokozatosan ki tudott tágulni a hüvelyem,hogy amikor elérkeztünk a sexig minden nagyon simán ment és abszolút nem fájt!ezt javaslom nektek is!sok sikert!
4/7 anonim válasza:
A hüvely tágul.... Szerinted mégis hogy fér ki egy kisbaba basszus? Levegővel érintkezve felfújódik? ... -.-
5/7 anonim válasza:
hát sztem elég gáz ha már a szexen agyalsz és csak egy ujjad fér beléd..
én mire eljutottam a szexig, már 4ujja is simán belém ment a barátomnak... igaz ehhez az kell, h vki tudjon jól izgatni, és igazán vonzód a személyhez...
sztem addig ne szexeljetek, ameddig nem fér beléd minimum három ujj, mert nagyon fog fájni az első együttlét.
6/7 anonim válasza:
ez a kisbba téma azért egészen más mint a szexelés!Az a lényeg hogy úgy izgulj fel hogy csusszanak a dolgok:)
7/7 anonim válasza:
Ha elengeded magad mindenképpen sikerülni fog( az már más tészta h mennyira fog fájni). A pasinak a szex nem fáj, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!