Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagy hátrány ha mindketten...

Nagy hátrány ha mindketten szüzek vagyunk?

Figyelt kérdés

22 évesek vagyunk a barátommal, és mindketten szüzek vagyunk még. Kicsit félek az első alkalomtól, mert még tapasztalatlan vagyok...és ő is.

Ilyen esetben nálatok az első hogy sikerült? Tapasztalatok?

2011. szept. 11. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
jó volt.
2011. szept. 11. 15:31
 2/9 anonim válasza:
100%
Nekem az első a barátnőmmel jól sikerült és ő is szűz volt csak óvatosabbnak kell leni . Sok szerencsét hozzá :)
2011. szept. 11. 15:31
 3/9 Tajparaszt ***** válasza:
100%

Nyugis helyen csináljátok és legyen sok időtök. Majd bénáztok össze-vissza de nagyon jó lesz :)

majd gyakoroljatok sokat :)

2011. szept. 11. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ez a sok félelem...én is szűz csaj vagyok, de nem félek, sőt várom már az elsőt.

Szereted a barátod? ha igen akkor meg ne parázz.

Szűz csaj létemre én nem értem, mitől kell annyira félni?? Szerintem az a legjobb, amikor annyira tudsz szeretni valakit, hogy odaadod magad és fel tudsz szabadulni.

Barlangi ősöd kitől kérdezösködött szerinted?? s látod neki is sikerült ez a szex dolog.

2011. szept. 11. 19:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. szept. 11. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy könnyebben és simábban menne-e a dolog, ha a fiú tapasztalt lenne, akkor arra Igen a válasz! De szerintem most nektek nem az a legfontosabb, hogy technikailag jól kezeljétek a helyzetet, hanem az az élmény, amire még nagymama korodban is elmosolyodva fogsz visszagondolni!
2011. szept. 12. 01:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálam ilyen első nem volt, mert tapasztalt volt a partnerem, későbbi esetekben, pedig már én voltam tapasztaltabb. Véleményem azonban van. Mégpedig az, hogy ebben az esetben a tapasztaltság leginkább abban mutatkozik meg, hogy nem parázik az ember a tapasztalatlansága miatt!

Egyébként meg minden úgy történik "tapasztalatlanok"-nál is, mint tapasztaltéknál, ha elméletileg elég felkészültek mindketten és nem sietik el a dolgokat.

A tapasztalatlanság abban lehet akadály a fiúknál, hogy a felfokozott vágy képes olyan szinten beszűkíteni a látókörét, hogy a "technikai nehézségek" leküzdése közben nem veszi észre, ha a lánynak más, vagy máshogyan kellenének bizonyos dolgok, hogy neki is jó legyen. Erre bizony figyelmeztetni kell! És ehhez is kell a lány részéről a tapasztaltság, vagy helyette a talpraesettség, hogy ezt meg merje tenni az adott szituációban.

2011. szept. 12. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk jól sikerült.
2011. szept. 13. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy mindenki aki válaszolt 22 éves elmúlt már mire elveszítette! 22 évesen már legalább 4 éve görcsölsz hogy mikor veszítem már el.

A tapasztalatlanságodat sem értem. Mert pl. a kamaszok 1-2 évig járnak mire lefekszenek a szerelmükkel, ez idő második felét felét pettinggel töltik, amivel elég tapasztalatot szereznek az első együttléthez.

2011. szept. 25. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!