Gáz ha mindketten szüzek vagyunk?
Figyelt kérdés
Félek az első alkalomtól, mert nagyon tapasztalatlanok vagyunk a barátommal, pedig már 22 évesek vagyunk. Tudom, hogy nem szabad mindenen aggódni, de sajnos ilyen vagyok. Attól félek, hogy tök bénák leszünk és nem lesz szép élmény az első. Na meg mindenen aggódok...terhesség, védekezés (tudom kötelező), annyira bénának érzem magam. Szerintetek hogyan tudnék megnyugodni? Kérlek cak normális válaszokat.2011. szept. 27. 22:08
1/13 anonim válasza:
Az iskolába úgy mentél, hogy tudtál mindent?
Szerintem nem.
Annyit tudok írni, hogy a gyakorlat teszi a mestert.
2/13 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hogy is mondjam...ez ösztönös dolog szóval lehet nem lesz olyan mintha már tapasztaltak lennétek de majd belejöttök. Elég nehéz "rosszul szeretkezni".. de gyakorlás teszi a mestert... ;)
3/13 twinky válasza:
Attol fugg, milyen az aszcendensetek.
4/13 anonim válasza:
Én 20 barátom 21 volt .Mindketten szüzek.
Nem volt semmi fennakadás. Élveztem(tük)
Felesleges aggódnod ,ha szeretitek egymást, akkor nincs nagy gond.
5/13 anonim válasza:
jaj, már mér lenne gáz? de ha ennyire biztok egymásban és szeretitek egymást, akkor lehet pihentetni kéne még a dolgot. 22 évesen is lehet vki éretlen még hozzá. majd ha fejben összeálltok akkor térjetek rá vissza...
7/13 Tajparaszt válasza:
Úgy tudnál megnyugodni, hogy túl leszel az elsőn.
Nyugis helyen csináljátok és legyen időtök sok...
8/13 anonim válasza:
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, leginkább a védekezésen aggódunk...
9/13 anonim válasza:
Nem baj, hogy szűzek vagytok, sőt jó. Szeretném én is így elveszteni, de pici rá az esély. Amúgy szerintem ha ennyire félsz, akkor ne jussatok még el a behatolásig, hanem csak olyan dolgokat csináljatok, amiktől nem féltek nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!