Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi legyen a barátommal? (lent)

Mi legyen a barátommal? (lent)

Figyelt kérdés

15 éves vagyok ő 16.

Elég kisfiús még a korához képest, de én nagyon szeretem. Elkezdtünk kavarni egymással úgy kb. 1 hónapja, egyébként lassan már egy éve ismerjük egymást.

Az a problémám, hogy nem akar elhívni sehova sem. Illetve a szájra puszinál sem volt több.

Múltkor mondta, hogy fél egy kicsit tőlem, mert nem tudja, hogy mire mit fogok reagálni. Mondtam neki, hogy nyugodtan csinálja amit akar. Majd szólok ha valami nem tetszik. Mindenkinek azt mondja, hogy én a barátnője vagyok, csak erről még én sem tudok igazán. Én vagyok az első barátnője. Lehet nem nagyon tudja, hogy mit csináljon?

Meg néha úgy találkoznék vele sulin kívül is, de soha nem ér rá. Jó tudom, hogy sportol és kevés az ideje, mert én is sportolok. De akkor is. Ha valaki fontos nekem, akkor szakítok rá időt valahogy.

Nem igazán a szavak embere, általában facebook-on amikor chaten beszélünk, sokkal jobban megnyílik mint élőben. Beszéljek vele? És ha igen, mit mondjak? Vagy inkább csak írjam le neki, hogy mit gondolok?

Bocsi, ha egy kicsit hosszú lett.

Ja, és nőnapra egy vörös rózsát kaptam tőle.

Mi a véleményetek? Légyszi segítsetek

2011. márc. 10. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Félénk. Ennyi. Ha tetszik neked, legyél türelmes vele, és ne nyomulj túlságosan, hogy érezze, "férfi". Lépésről lépésre haladjatok, nem rohantok sehova, nem? :o)
2011. márc. 10. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
gyerek még.de látom te sem vagy egy nagy kezdeményező.na de nem baj.de sztem ülj le vele és beszéljétek meg,mert egy kapcsolatot nem a net előtt kell élni 2 külön lakásban.hanem együtt kell megélni ha közben külön is éltek(ami ennyi idősen persze természetes,h a szüleitekkel éltek mind2en)
2011. márc. 11. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem egyszer csókold meg és majd írd le hogy reagált
2011. márc. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!