13-14 éves fiúk! Mennyire hátrány, ha egy lánynak nagyobb a melle?
B/C-s mellem van és nagyon hülyén érzem magam:S Ez mennyire hátrány?
13L
Habár én lány vagyok,de azért tudok válaszolni a kérdésedre...
A fiúk oda vannak a nagy keblekért... A lényeg az,hogy ne becsüld alá azokat a lányokat akiknek kicsi és emiatt ne szállj el magadtól. Volt egy barátnőm,akinek 11 éves korában volt akkora melle,mint most neked. Előtte nagyon jóban voltunk,de egyre jobban azt vágta a fejemhez,hogy ő mennyivel jobb csaj,mint én. Mondhatnom sem kell,nagyon jól esett. Szóval erre vigyázz. És ne érezd magad hülyén,húzd ki magad rendesen,de azért ne pakolj ki mindent a közönségnek. :)
L/15
Nekem is ekkora:D
Engem kicsit zavar is,bár annyira nem érdekel.A fiúk viszont nagyon szeretik a nagyobb melleket.:DAki ezek után "megutál" az nem is volt igazi barát.Mi is szoktuk egymást ugratni,de csak viccelünk.:)
13/L
A "szemem is van" dolgon én csak röhögni szoktam és beszólok valamit. Le írok párat:
"Kapsz még 2 másodpercet,hogy nézd a melleimet,és ezek után csak emlékeidben láthatod őket."
"Ha ennyire tetszenek növessz te is vagy menj el plasztikáztatni."
Ilyenkor szólj rá arra a fiúra,úgy,hogy ő érezze magát kínosan és ne te. A barátnőd meg szégyellje magát... Szerintem beszéld meg vele,hogy nem te irányítod a hormonjaidat és ezért nem haragudhat rád.
L/15
Nekem is B/C .. A fiúkkal nincs gond:D De egy egy irigy csaj..aki nem tudom mire irigy,pedig neki is ekkora..mindig azt beszéli,hogy biztos kitömöm meg ilyenek..Miért, csak neki lehet? Én lapos kellene legyek?
Végülis engem nem érdekel más véleménye:D Meg vagyok elégedve:"> :))
Viszont.. az egyik barátnőmmel,aki nem ért egyáltalán a melltartókhoz, és ha meg kérdezik egy boltba mekkora kell azt mondja nem tudja,meg ő ezt nm éri, elmentem vásárolgatni, és vettem egy melltartót. Amikor jöttünk vissza, kérdezte mekkora? Mondtam 70/B erre nagyba: Hááát akkor nekem egy C-s legalább kellene.. Látta,h nagyon hülye pofát vágtam.. mivel neki szinte akkora melle sincs mint nekemxD Aztán mondtam,hogy nem hiszem:D De engem annyira megbántott,hogy a szemembe mondta,hogy neki egy mérettel bizots nagyobb,amikor nem igaz:o nadeh m1.
A fiúk véleménye nem érdekel.. a lányoké igen,főleg ha lealacsonyítanak..
Bocsi,ha hosszú lett:D
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!