Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá anyát, hogy a...

Hogy vegyem rá anyát, hogy a barátommal aludhassak?

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve együtt vagyunk, és se az ő szülei, sem az én szüleim nem engedik, hogy együtt aludjunk. Azt mondják, hogy majd ha megteremtjük magunknak a körülményeket hozzá(saját lakásra gondoltak), akkor majd együtt alhatunk. Ez a mi korunkban még erkölcstelen, mert most még csak udvarol nekem a fiú. A jövőben majd hálás leszek, hogy tiltották nekem. 18(L) és 19(F) évesek vagyunk. Le is feküdtünk, bár még nem sokszor és nemrég, de már megtörtént. Minden, tényleg minden ismerősömnek meg van engedve, csak nekem nem. Nem hat semmi. Vagy mégis? Várom a tippeket!
2011. máj. 13. 23:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy csak fogd magad és menj. Felnőtt vagy és gondolom tudod azt is hogy ha nem akarsz teherbe esni használjatok óvszert. Ezt mond anyukádnak is mielőtt elmész otthonról. Nyugi nem fog kidobni az utcára meg ilyesmi. De itt lenne az ideje hogy észre vegye már nem egy 14 éves csitri vagy és a tetteidért mint felnőtt nő vállalod a felelősséget. Nem köthet magához örökre hogy megvédjen hiszen magadtól kell tapasztalatokat gyűjtened. Én ezeket elmondanám neki is.
2011. máj. 16. 14:07
 12/19 anonim válasza:
0%
Ha szexelni akartok ott az erdő xD vagy vegyetek ki hotel szobát és ott együtt is alhattok... csak valamit kamuzni kell hova mentek... na jó ötlet ? :D
2011. máj. 16. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
A szüleid féltenek,a fiú szülei meg a kis pici fiúcskájukat féltik,manapság sok lány kihasználja a fiúkat,-és fordítva-.Szerintem mondd meg nekik,hogy attól még,hogy vele vagy nem leszel olyan,mint a mai fiatalok.És kicsit győzködd őket :D
2011. máj. 16. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

A szüleid mennyire ismerik a barátodat? Csak látják időnként, meg köszönnek egymásnak, vagy szoktak beszélgetni? Szokott pl. nálatok ebédelni, vacsorázni?

Talán nem ismerik eléggé az adott úriembert és nincsenek meggyőződve arról, hogy valóban "úriember"-e.

Talán, ha jobban megismerik, és ráadásul még szimpatikus is nekik, akkor engedékenyebbek lesznek. Ha meg nem szimpi nekik, akkor talán ezért van atiltás, mert valóban jobb emberismerők x évesen, mint te 18 évesen, ráadásul fülig szerelmesen.

2011. máj. 16. 15:18
 15/19 anonim válasza:
51%
előttem válaszoló rosszul tudod NE a szülők döntsék el már hogy milyen párja legyen.. az tiszta gáz.. 18 évesen semmi közük hozzá.ugyhogy kérdező nehogy kikérd a szüleid tanácsát.. mert azt fogják látni hogy nem tudsz egyedül semmit sem csinálni.. ha talpra állsz jobb lesz. elhiheted
2011. máj. 17. 09:47
 16/19 anonim ***** válasza:

15:18 vagyok!

Olvasd el jobban, mit írtam. Nem azt, hogy a szülők döntsenek, kivel jár a lányuk, hanem azt, hogy gondolom szeretnék megismerni az illetőt jobban. És ha már ismerik, és megbíznak benne, akkor valószínűleg engedékenyebbek lesznek, és könnyebben megbarátkoznak azzal, hogy a lányuk már felnőtt.

Ha nem szimpi nekik, az nem azt jelenti, hogy a kérdező szakítson a barátjával, mert a szüleinek akar inkább megfeleli. Csak ebben az esetben sajnos továbbra sem fogják jó szemmel nézni a kapcsolatot, továbbra is benyitogatnak, stb...

Könnyű albérletet és különköltözést ajánlgatni, de gondolom a kérdező még tanul/na, az albi meg egy vagyon. Ki fogja azt kifizetni? Szülők? Ugyan már...

2011. máj. 17. 14:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért mert a szüleid úgy gondolják hogy házasságig ne szexelj és ne aludj együtt a barátoddal nem kell így lennie, de az tény, hogy az eldönthetik kit engednek be a házukba. Ha ők azt mondják te nem viheted oda a fiút akkor sajnos ez van. Más megoldást kell találni. Anyuka-fiú "szerelem" útjába állni pedig saját tapasztalatból tudom, hogy elvetélt küldetés. Engem és az exemet is szétszedett. Mindig megoldott, hogy keresztbe tegyen, hogy alig találkozhassunk stb.
2011. máj. 17. 16:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tanulnék még, és ő is, szóval elköltözni nem tudunk. :\
2011. máj. 17. 19:00
 19/19 anonim válasza:
0%
biztos van okuk,hogy nem engednek te r*banc!!!
2014. jún. 8. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!