Szerintetek hogy kéne meggyőznöm a szüleimet, hogy teljesen normális dolognak számítana, hogy ottalszom egy barátnőmnél? 14/L
Engem már 8-9éves korom óta elengednek barátnőkhöz aludni,persze otthon vannak a szülők,és nem szökünk ki agyond.gatni magunkat.(amikor a nagyszüleim ezt megtutták h ottalszok a barátnőméknél,akkor evvel tömték anya fejét.)
Szerintem mond meg nekik h szülők felügyelete alatt lesztek,és nem fogtok kimászni az ablakon..: )
14L
Ez durva. Én már ovisan (4-5 évesen) aludtam a barátnőimnél.
Szerintem azt mondd, hogy lesznek felnőttek (a barátnőd szülei), nem lesznek fiúk, nem lesztek fent sokáig, nem isztok, a többi barátnődnek megengedték, és téged piszkálni fognak, ha nem engednek el stb.
Én is 8-9 éves korom óta alszom ott barátnőimnél, ők is nálunk, néha úgy is, hogy nincsenek otthon a szülők, megbíznak bennünk.
13L
a 8-9 éves gyereket lehet hogy veszélytelenebb elengedni mint egy 14 évest...
Amúgy hasznos tanácsot nem tudok mondani:(
engem sem engedtek soha ...
ha annyira akartam, akkor max azt mondták, hogy a többiek jöjjenek hozzánk...
Nem tudok mit tanácsolni, mert nekem nem sikerült a meggyőzés... De azért nem olyan nagy tragédia... itt a nyár, egész napokat tölthettek együtt...
Amúgy én hiába mondtam volna, hogy másoknak megengedik... erre mindig azt a választ kaptam, hogy "engem nem érdekel más gyereke mit csinál" ...
Azért remélem sikerül meggyőznöd őket... :)
22 L
Köszönöm a válaszokat!
Az az igazság, hogy tisztában vannak a helyzettel, hogy nem innánk meg fiúk se lennének, viszont azt is tudták, hogy szülők sem. Miután viszont az én anyám jóban van a barátnőm anyjával, meg is beszélhették volna telefonon, ő ragaszkodik ehhez. Állítja, hogy nagyjából bármiben, de ebben nagyon nem szeretne még engedni és ő éjjel úgy nem lenne nyugodt. Egyenlőre úgy érzem marad az este és a délután.. Ha valakinek esetleg van tanácsa, azt még várom és előre köszönöm! :)
Szerintem hívd el vendégségbe a lányokat, akikkel együtt lennél, kérjék meg együttesen a szüleidet, hogy engedjenek el. De még jobb lenne, ha az egyik lány valamelyik szülője is ott lenne. Mondjátok el a szüleidnek, hogy természetesen nem lenne se cigi, se pia, se fiúk, csak Ti, lányok. Hozd fel nekik érvként, hogy eddig is tudtál vigyázni Magadra. Ha jó tanuló vagy, érvelj a jegyeiddel. :)))
Remélem, sikerül végül megenyhítened őket. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!