Az normális, hogy ma van a szülinapom, de teljesen hidegen hagy?
Nagyon fura, tavaly már egy héttel előtte be voltam zsongva, hát még előző éjjel... Most meg egyáltalán nem érdekel, se ajándékot - bár azt egy ideje nem -, se tortát nem kértem, csak hogy elmehessek a Starbucksba néhány barátnőmmel. Azért is érdekes, mert nem vagyok nagy gyerek (:D), 12 lettem, ráadásul míg én kiakadtam, amikor egy barátnőm szétkiabálta a suliban, hogy szülinapom van, köszöntsenek fel :D, addig az osztálytársaim ilyenkor a bulijukat szervezik, sütit visznek be a többieknek, minden 2. embert tájékoztatnak a fenomenális eseményről, etc.
Más is így volt a szülinapjával ennyi idősen?
Először is azért nagyon boldog szülinapot kívánok! (Képzeld öcsémnek is ma van)
A kérdésedre válaszolva szerintem teljesen normális a dolog. Nekem pl. életem legborzalmasabb napjai a szüli- és névnapok. Ilyenkor sírok a legtöbbet. Persze tudom, hogy ez csak hiszti és ennél sokkal sokkal komolyabb dolgokon is kesereghetnék, de valamiért akkor sem szeretem.
29/L
boldog szülinapot.
szerintem am teljesen normális,hogy mostmár ezt nem tartod olyan nagy dolognak.Hidd el,még egy pár év,és a karácsonnyal is így leszel..régen mindig 1 hónappal előtte már bezsongtam,karácsonyi zenéket hallgattam,tervezgettem,hogy mit kapok karira,visítottam,hogyha hó esett,hogy jujjdejó,fehér karácsonyunk lesz.emlékszem,arra a három napra még egy listát is írtam,hogy mikor melyik karácsonyi filmet kell megnéznem..és így szépen lassan alábbhagyott a lelkesedésem.bár nekem korábban,mint a többieknek,én is olyan 12 lehettem.
14:43 vagyok
valóban nem nő ki mindenki belőle. Sógornőmnek még mindig ott az arcán a gyermeki izgalom ilyenkor. már októberben a karácsonyi ajándékokat tervezte, kitől mit kér, kinek mit vesz. És valóban ahogy néztem egy 5 éves gyereket láttam. Jó volt nézni, hogy 30 évesen is ilyen tudott valaki maradni.
Boldog szülinapot:)
Szerintem ez normális.A szüleinapért én sem vagyok oda,de a karácsonyt ugyan úgy várom,mint 10 éve. Örülök ha esik a hó,és zene szól,sütjük a sütit meg minden ilyesmi,ezt nem tudom kinőni és nem is akarom,remélem ez így fog maradni:)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!