Hejhoo nem sokára szülinapom 13 leszekéshát ugye hívok barátokat a szülinapomra és mondanátok tippeket hogy mégis miket csinálhatnánk? Normális emberektől kérek választ jah és lány vagyok.
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:16
2/9 A kérdező kommentje:
Látom te is egy értelmes vagy hát ha szereted akkor mond anyukádnak h csináljon senki se kiv. arra h mit szeretsz am se ez volt a kérdés
Kösssz :D
2011. júl. 1. 20:26
3/9 A kérdező kommentje:
Normálisababban kérdezem: mien rendezvényt ajánlotok?:D
2011. júl. 1. 20:27
4/9 anonim válasza:
Kint lesz vagy bent? Kint lehetne mondjuk sütkérezni vagy főzni. ha van medence és jó idő is van az is jó dolog. Bentre nem tudom mit lehetne kitalálni..
5/9 anonim válasza:
Hát ez a ti világotokban már ciki lesz de leírom: Mi táncversenyt rendeztünk, és kincskeresőset, és aki a legtöbb kincset találta, az kapott vmit.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem ciki az az a lényeg h hülyülünk és köszi am bent lesz :)
2011. júl. 1. 20:50
7/9 A kérdező kommentje:
Énis kb ilyenekre gondoltam :))
2011. júl. 1. 20:50
8/9 rakkerman válasza:
Tudok kedvező áron egész rendezett, a normálisabb fajtából, megfelelő higiéniai körülményekkel és komoly munkabírással rendelkező örömlányokat... ha gondolod
9/9 anonim válasza:
uvegezzetek, tancoljatok, stb en anno olyat csinaltam h felfujtam a lufikat es raktam bele cukorkakat es kikelet lyukasztani ugy h a szankba raktunk fogpiszkalot :D az mindenkinek tetszett. vagy negercsok versenyeves ugy h nem hasznalhatjatok a kezeteket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!