Az normális, hogy ma van a szülinapom, de teljesen hidegen hagy?
Nagyon fura, tavaly már egy héttel előtte be voltam zsongva, hát még előző éjjel... Most meg egyáltalán nem érdekel, se ajándékot - bár azt egy ideje nem -, se tortát nem kértem, csak hogy elmehessek a Starbucksba néhány barátnőmmel. Azért is érdekes, mert nem vagyok nagy gyerek (:D), 12 lettem, ráadásul míg én kiakadtam, amikor egy barátnőm szétkiabálta a suliban, hogy szülinapom van, köszöntsenek fel :D, addig az osztálytársaim ilyenkor a bulijukat szervezik, sütit visznek be a többieknek, minden 2. embert tájékoztatnak a fenomenális eseményről, etc.
Más is így volt a szülinapjával ennyi idősen?
Boldog szülinapot!
Hú, hát te a teljes ellentétem vagy...Én a szülinapomon hercegnő vagyok és imádom azt a napot:) A barátnőim idén hoztak egy tiarát is nekem, egész nap rajtam volt:D Szóval szerintem normális, hogy nem várod, sokfélék az emberek.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!