Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális, hogy ma van a...

Az normális, hogy ma van a szülinapom, de teljesen hidegen hagy?

Figyelt kérdés

Nagyon fura, tavaly már egy héttel előtte be voltam zsongva, hát még előző éjjel... Most meg egyáltalán nem érdekel, se ajándékot - bár azt egy ideje nem -, se tortát nem kértem, csak hogy elmehessek a Starbucksba néhány barátnőmmel. Azért is érdekes, mert nem vagyok nagy gyerek (:D), 12 lettem, ráadásul míg én kiakadtam, amikor egy barátnőm szétkiabálta a suliban, hogy szülinapom van, köszöntsenek fel :D, addig az osztálytársaim ilyenkor a bulijukat szervezik, sütit visznek be a többieknek, minden 2. embert tájékoztatnak a fenomenális eseményről, etc.

Más is így volt a szülinapjával ennyi idősen?

2011. nov. 9. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ja bocsi Boldog Szülinapot! Kis Skorpió :P
2011. nov. 9. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
elírtam 70%ba felnőtt vagyok bocsi
2011. nov. 9. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:
A legtöbb felnőtt különösen ha sok gondja, baja, megoldhatatlan problémái vannak, egyszerűen úgy figyelmeztetik hogy szülinapja van és rá is csodálkozik, tényleg? Persze tini korban az a normális ha várod.
2011. nov. 9. 18:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is. Igazából az ünnepekkel semmi bajom, szeretem a karácsony hangulatát, meg minden, nem erre akartam kitérni. Egyik válaszoló írta, hogy szereti, ha egy nap csak róla szól. Na én meg pont ezt nem szeretem, és arra volt kíváncsi, hogy ez normális-e.
2011. nov. 9. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ma van a szülinapom:D én 16 lettem de nem mondanám hogy az égig ugrálok a boldogságtól. Tudomásul veszem és örülök neki:D
2011. nov. 9. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot!

Hú, hát te a teljes ellentétem vagy...Én a szülinapomon hercegnő vagyok és imádom azt a napot:) A barátnőim idén hoztak egy tiarát is nekem, egész nap rajtam volt:D Szóval szerintem normális, hogy nem várod, sokfélék az emberek.

14L

2011. nov. 9. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy ideje engem sem érdekel. Ugyan olyan nap, mint a többi, mit fújjam fel.
2011. nov. 10. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!