Anyukám nem engedi a magassarkút. Mivel tudnám rávenni? :] 14/L
Nagyon szeretem a magassarkú cipőket de anyukám nem nagyon akarja megengedni. Már hetek óta vitázunk rajta de nem akarja beadni a derekát. Persze nem minden nap szeretném felvenni, csak hetente 1x 2x. És nem ilyen 12-13centis hanem 8-9. Ő csak 4-5centiset enged de azok meg olyan bénán néznek ki. Legalábbis szerintem. Van valami ötletetek vagy tippetek mivel érveljek?
14/L <3
14 évesen már nagy, érett nő vagy, aki hordhat jól kinéző, menő, 8-9 sarkú cipőket, ugye? :)
Nem, b@zdmeg, nem. Anyud igaza van. Maximum esküvőre, vagy ilyesmi ünnepélyre kéne felvenned.
Leszögezném, hogy szerintem sem kéne magassarkút hordani ilyen idősen, DE....
Nem úgy szól a kérdés,hogy "Szerintetek járjak magassarkúban??"
Hanem,hogy "Anyukám nem engedi a magassarkút. Mivel tudnám rávenni?"
Tehát szerintem kib@szottul nem érdekli a kérdezőt,hogy ti mit mondtok,mert egyrészt nem a kérdésre válaszoltok másrészt nem ilyen ismeretlen válaszolók, lebeszélő szándékú válaszait fogadja majd meg.
(Azért tisztelet a kivételnek,voltak normális válaszok,vagy inkább normális szerű válaszok)
Én válaszolok a kérdésre: (az már nem biztos,hogy hasznos választ adok,de én legalább megpróbálom)
Tehát ahogy leírtad,mond meg anyukádnak,hogy csak 1-2 alkalommal vennéd fel egy héten, esetleg bepróbálkozhatsz azzal is,hogy sok veled egykorú hord magassarkút és nem akarsz kilógni a sorból (bár ez szerintem nem olyan jó)
Vagy mond meg anyukádnak,hogy Te magassarkú cipőben érzed magad jól,azt szeretnél viselni, ha pedig egy idő után rá jössz,hogy mégsem olyan jó akkor majd alkalmi cipőnek használhatod (évnyitó,ballagás,esküvő stb...)
Vagy még nézelődhetsz valahol hátha megtetszik egy 4-5 cm magassarkú cipő, és akkor anyukád is "elégedett" lesz.
Remélem segítettem,ha nem is sokat,de valamit:)
szerintem is bőven elég a 4-5 cm. én is olyan cipőbe járok.
14/L
15:32 - az tényleg nem jó, amikor a gyerek azt mondja, hogy:
- De anyuuuuuuu, a többieknek mind van!
Akkor én mindig azt mondom:
- Ha a TÖBBIEK a kútba ugranak, te is mész utánuk, mert az a menő?
Nem, nem szabad. Ünneplős cipőt én is vettem a lányomnak. Kettő is van neki. Egy fehér, nagy masnival, 4-5 centis sarokkal. Meg egy nőiesebb, kis feketét is, aminek valamivel nagyobb a sarka. Van neki egy kis piros is, annak nem túl nagy a sarka, kis körömcipő, de csinos, aranyos.
Én azóta vagyok nagyon kicsivel engedékenyebb, mióta megcsinálta velem azt, hogy elindult az iskolába egy csinos kis zárt blúzban, aztán amikor hazajött, elment edzésre, én meg kerestem az ellenőrzőjét a táskájában (nem azért mert kegyetlen vagyok, amúgy nem szoktam kutatni a táskájában), de akkor megtaláltam a régi, kivágott piros felsőmet, amiből kilátszik a fél háta az embernek. Az enyém volt, de 20 évesen. Vézna lány voltam...:) Na és mikor hazajött, megbeszéltük, hogy mit szeretne, mindent szépen elmondtam neki.
Szerintem az egész csak attól függ, milyen a szülő. Én néha dorgálom, néha mindent megadok neki, és vannak napok, amikor olyanok vagyunk, mint a legjobb barátnők :)
(az én anyám sajnos nem volt ilyen)
Én is 14/l vagyok, de alergiás vagyok a magassarkúra.
Bleee kopog és a főutcán beragad a kövek közé , ja meg irtó kényelmetlen, de ha én akarok valamit és nemet mondanak rá akkor két módszerem van : ez egyik az hogy addig kérdezgetem azt hogy "miééért?, indokold meg, ez nem is igazi válasz" amig nem engedi(evvel mindenkit halálra lehet őrjíteni :) ) vagy pedig kijelentem, hogy én ezt fogom csinálni , maximum megegyezhetünk úgy, hogy mindenkinek jó legyen , de nem érdekel ha megtiltja.
Ne haragudj, hogy tippet nem tudok írni, de szerintem felnőtt még sokáig lehetsz, hogy magassarkút viselj, de gyerek az már csak ( hivatalosan ) 4 évig lehetsz!
Használd ki! És vannak nagyon csinos / divatos cipők is, hordd inkább azokat!
és nem kioktatás céljából írtam, hanem tanácsképp!
Ja, én is egész nyáron magassarkú szandált hordtam, sulis védőnő meg aztmondta hogy kezd bütykösödni a lábam, tehát leraktam..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!