A lányom most megy hatodikba, és előre félek, mivel a tavalyi tanévben is nagyon sokat hiányzott. Mindig "rosszul van", de nem tudom már, hogy elhiggyem-e, mert véletlen mindíg dolgozatnál lesz rosszul. Folyton felhívat engem, hogy vigyem haza mert ez fáj meg ott fáj, és nem tudom már mikor hazudik és mikor van tényleg szarul! Segítség, milyen ötleteitek vannak??
2011. aug. 17. 16:32
1/9 anonim válasza:
Ha a betegség 1-2 napon belül elmúlik, akkor legközelebb hagyjad - ha tényleg beteg úgyis látja az ofő - hogy jó akkor vigyél zsepit-fájdalomcsillapítót-vitamint stb és köhögd végig szépen a dolgozatot. Vagy akármi.
Én csak menstruációkor hiányoztam, de ott általában a saját tanáraim is hazaküldtek már, mert iszonyú erős görcseim voltak, amiken igazából semmilyen gyógyszer nem segített. Amúgy szerencsére nem volt egy betegeskedő típus, de én takynosan is bementem, mert utáltam pótolni.
20L
2011. aug. 17. 16:44
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen kiadós beszélgetéseket kellene folytatnotok. Ha lehet, akkor pszichológus segítségét bevonni. A kislányodnak valószínűleg önértékelési problémája van. Nem hiszi, h képes lenne rá, h megcsinálja a dolgozatot és ez a stressz fizikai fájdalom formájában jelentkezik nála. A lányod nem direkt csinálja ezt, ha direkt csinálná, akkor a szemedbe sem merne nézni. Nincs véletlenül túl sok elvárásod felé? Legyen minedene ötös stb, stb. Mindenképpen egy megnyugtató beszélgetésre van szüksége, arra, h tudja, h ha felkészült, akkor biztos, h jól fog teljesíteni, ha meg rosszul sikerül egy dolgozat, az meg nem a világ vége, mert javítani lehet.
2011. aug. 17. 16:45
3/9 anonim válasza:
ez nem olyan betegség, hogy megfázott jó akkor 1 hét otthon és mehet suliba. A lányodnak kifejezetten iskola undora van. ezen úgy tudsz segíteni, hogy beszélgetsz vele és ő elmondja, hogy mi a baj az iskolával. Iskola pszichológus segítségét is kérhetitek. ha meg nem lesz jobb a helyzet új sulit kell nézni, ahol a lányod jól érzi magát.
2011. aug. 17. 16:47
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem meg egész egyszerűen csak meg akarja úszni a dolgozatot, és bociszemekkel kikönyörgi tőled... Ennyi. :D Mielőtt elrángatnád pszichomókushoz. Ne hagyd, hogy hazajöjjön, és kész. Mint mondtam, ha tényleg beteg, akkor azt a tanárok úgyis látják. Első voltam.
2011. aug. 17. 16:51
5/9 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem ilyen dolog! Egyszer azt mondta, hasmenése van, és járkált be a wc-be, és egyszer rányitottam.. a wc fedélen ült és újságot olvasott...Tehát nem ilyen gondjai vannak, 3,4,5-ös tanuló, sosem izgul vagy legalábbis csak egy kicsit, tehát nem nagyon izgatja a dolog.
2011. aug. 17. 16:54
6/9 anonim válasza:
Ezt én is előadtam, egyszerű iskolaundor. Lógtam is egy időben, különösebb oka nem volt, csak olyan tini világfájdalom. Minden nyavalyát bemutattam, nálam a fejfájás volt a leggyakoribb ok.
2011. aug. 17. 17:55
7/9 anonim válasza:
Ez milyen hülyeség már... Ha nekem kapar a torkom, nem maradhatok otthon, ha fáj a fejem akkor sem, találtak fel gyógyszereket, 1 napig szedem, és kész. Ha hányok, és lázas vagyok, na akkor hányás esetén 1 napig maradhatok otthon, ha lázas vagyok, akkor addig ameddig jobban nem leszek. Utálom az olyanokat, akik minden kis szarért 1 hétig otthon maradnak. -.-
2011. aug. 18. 12:04
8/9 anonim válasza:
érdekes én bementem egy halom dogát megírni úgy hogy nem voltam jól és anya meg is kérdezte h mek e suliba !!!! amúgy meg ne hidd el egy darabig amiket mond
2011. aug. 18. 15:12
9/9 anonim válasza:
eddig en is kerultem a dogakat,feleleseket,es jottem a betegseggel,meg hasmenessel stb,de most leszek 8-os es rajottem h az idom nagy reszet nem hazugsagokkal kene toltenem,hanem tanulassal,es eddig ense izgultam dogak elott,de mar zavar h "buta"vagyok,legalabbis annak erzem magam.es szerintem ha hiv akkor menyj el erte es ne szolj neki,de vidd azonnal az orvoshoz,es ne haza.de ne rogton szalljatok ki a kocsibol,hanem elotte kerdezd meg tole h valoban szarul vagy es vigyelek be az orvoshoz,vagy inkabb vigyelek vissza a suliba?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!