Szüleimtől karácsonyra egy csizmát kapok kb 4000ft értékben. Szerintetek ez kevés? Szerintem igen. Mit mondjak nekik? Hogyan tudnám rávenni őket, hogy kapjak mást is? 12
Szia
Nem az a fontos hogy mennyibe kerül az ajándék, hanem h szívből, szivesen adják.
Gondold végig mielőtt szólnál, lehet hogy csak ennyire telik. A Karácsony a szeretet ünnepe, ez legyen a legfontosabb.
Én a 2 gyerekemnek összesen 4000 ft vásároltam, és örülök h ennyit is ki tudtam gazdálkodni a szűk költségvetésemből!
Boldog Karácsonyt!
Kevés???
Ne legyél már ennyire elkényeztetett. Örülj neki, hogy kapsz valamit, és gondolj abba bele, hogy a kínaiban már 2000-ért is lehet csizmát kapni.
Inkább becsüld meg a szüleid munkáját, ne leszóld. Így is eltartanak téged, és gondolom megkapsz mindent.
gondolom nem vet fel benneteket a pénz...Ha másként lenne biztosan mást kapnál.Gondolom erre szügség is van.
Nehéz a mai világban.Sok helyen még meg sem tudják ünnepelni a karácsonyt.
Szia,én hallgattam vmelyik nap a neo fm-et és lehetett egy kívánságuk a hátrányos helyzetű gyermekeknek és az egyik kisfiú mondta,hogy ők 4-en vannak testvérek és ők soha nem kapnak ajándékot karácsonykor,mert nem jut rá SOHA!És amikor kérdezik az iskolába,hogy mit kaptál karácsonyra szegény mindig hazudik,mert lenézik..nagyon szívhez szóló volt és örülni kell,ha egy karácsonyi vacsora vagy ebéd is van!
11/l Boldog Karácsonyt mindenkinek és Kellemes Ünnepeket
Az eddigi hozzászólások nem próbálták megválaszolni a kérdést, ezért így elsőként megpróbálnék tippelni. Hátha valami ilyesmire vártál:
"Ti komolyan gondoljátok ezt, hogy négyezeré csizmát nekem, mikor azt akár nyolcé is lehet kapni? Mer nem érted, hogy ha majd az osztálytárs nyolcezeré kap, akkor ő négyezerrel többet fog érni nálam? És ha még egy drágább farmert is kap, bele se merek gondolni!"
Még nem tökéletes, de igény szerint módosítom, csak írd meg mit szeretnél még bele!
Ez nem kevés! De anyád helyében ezért a mondatért
1: szájon vágnálak
2: még a csizmát sem kapnád meg!
Én is csak egy 2000Ft.os laptoptáskát kapok, de anyukám ki fogja hímezni. Tavaly is egy kabátot kaptam és apukám faragott még egy szép fadobozt, amit anyu kidekorált. Ezek sokkal többet érnek, hidd el.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!