Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit költenek magukra a...

Mennyit költenek magukra a mai 14-17 éves fiatalok hetente? Hogyan pumpolják ők a szüleiket? Gyakran kérnek pénzt erre-arra?

Figyelt kérdés
A plázákban sok "cica"fiút és "cica"lányt látok legújabb divat szerint öltözködve.
2010. szept. 12. 21:46
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom, de mindig kitalálok valamit pl. szinházbérlet, pc játékok, könyvek( talán erre költöm a legtöbbet, gyorsan olvasok és nem tudom elképzelni hogy két napnél hosszabb ideig ne olvassak semmit) mozik, mekizések, koncertek, ruhák, stb.
2010. szept. 19. 11:55
 52/55 anonim ***** válasza:
Én ha jól emlékszem kb 12 éves korom óta kéregetek anyutól ide-oda. 14évesen elkezdtem nagyobb összegeket kérni és azóta folyamatosan. Nekem havi 4000 a műköröm, 3 havonta 6000 a fogigátlóm(bár az barátommal felesbe megy), és kb 10000 ami egyéb kiadás. Elég sokba vagyok neki ezért általában hétvégenként bemegyek dolgozni vele, ha nem kell sokat tanulno. Mi úgy egyeztünk meg, h nem kapok zsebpénzt hanem ha kérek valamire és tud adni akkor kapok.
2010. szept. 20. 12:52
 53/55 A kérdező kommentje:
műkörömre??,minek???attól szebb leszel?
2010. szept. 20. 13:24
 54/55 A kérdező kommentje:
Én biztos, hogy műkörömre arra pláne nem adnék a lányomnak!!
2010. szept. 20. 13:25
 55/55 anonim ***** válasza:
Lehet te nem, de az én anyám igen. Ennyi
2010. szept. 20. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!