Mennyit költenek magukra a mai 14-17 éves fiatalok hetente? Hogyan pumpolják ők a szüleiket? Gyakran kérnek pénzt erre-arra?
Szerinted az irigylés, hogy a szülők félnek attól, hogy plázamacák és plázaficsúrok lesznek a gyerekeikbeől??
Szerinted ezekből majd milyen felnőttek válnak?biztos, hogy nem felelősségteljes emberkék...
19 eves vagyok es korantsem felnott, csak egy sablon egyetemista. Ha ez en gyerekem csinalna azt, amit a 14 eves kolkoktol latok ugy, de ugy pofan csapnam -anyai szeretet ide, vagy oda- , hogy a fal adna masikat.
Van egy tanulom, akit korrepetalok. A kis szemtelen kolke ugy beszel az anyjaval, mintha o szärta volna a sp.viaszt.
Tinedzserkor... tul kell elni, de minden tiszteletem a szuloke, kivaltkep a tinedzserek szuleie. Hogy a picsäbe lehet oket ( lehetett engem?) ennyi idosen kibirni?!
nagyin remélem, hogy nem mindegyik gyerek viselkedik igy..
ezért fontos, hogy a nagyszülők-régi értékek képviselői- minél több időt töltsenek az unokákkal...sztem jó, ha a gyerek hittanra is jár.
Szia! Elozo vagyok, en jartam hittanra. Sajnos azt, hogy higgyek, nem tudtak belem neveleni. Ez vagy meg van valakiben, vagy nincs. Az egyhazi iskolak a nevelesuk miatt jok, de istenszeretet egyik sem ad.
Az, hogy felebaratodat tisztelt, nem egy hittan orarol kene megtanulnia a gyereknek, hanem ereznie kene. Ah, remenytelen a mai fiatalsag, mondom ezt en, mint korabeli.
Sok ismerősöm azt mondja, hogy nem akar gyerekeket erre a mai világra szülni...
max egyet, az is fiú legyen (mondta egyik koll.nőm)elég azt az egyet is felnevelni
Nagyon ritkán kérek anyuéktól pénzt, de csak akkor ha már nagyon muszáj mert pl épp elfogyott a pénzem és épp a barátnőm szülinapja van és vennem kell neki valamit.Egy héten 1000Ft-ot kapok és ebből 1 héten 500Ft-ot költök el, és ugyanennyit félre rakok.Mindig gyűjtök valamire:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!