Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit költenek magukra a...

Mennyit költenek magukra a mai 14-17 éves fiatalok hetente? Hogyan pumpolják ők a szüleiket? Gyakran kérnek pénzt erre-arra?

Figyelt kérdés
A plázákban sok "cica"fiút és "cica"lányt látok legújabb divat szerint öltözködve.
2010. szept. 12. 21:46
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Szerinted az irigylés, hogy a szülők félnek attól, hogy plázamacák és plázaficsúrok lesznek a gyerekeikbeől??

Szerinted ezekből majd milyen felnőttek válnak?biztos, hogy nem felelősségteljes emberkék...

2010. szept. 14. 09:14
 42/55 anonim ***** válasza:

19 eves vagyok es korantsem felnott, csak egy sablon egyetemista. Ha ez en gyerekem csinalna azt, amit a 14 eves kolkoktol latok ugy, de ugy pofan csapnam -anyai szeretet ide, vagy oda- , hogy a fal adna masikat.

Van egy tanulom, akit korrepetalok. A kis szemtelen kolke ugy beszel az anyjaval, mintha o szärta volna a sp.viaszt.

Tinedzserkor... tul kell elni, de minden tiszteletem a szuloke, kivaltkep a tinedzserek szuleie. Hogy a picsäbe lehet oket ( lehetett engem?) ennyi idosen kibirni?!

2010. szept. 14. 13:44
 43/55 A kérdező kommentje:

nagyin remélem, hogy nem mindegyik gyerek viselkedik igy..

ezért fontos, hogy a nagyszülők-régi értékek képviselői- minél több időt töltsenek az unokákkal...sztem jó, ha a gyerek hittanra is jár.

2010. szept. 14. 13:49
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Elozo vagyok, en jartam hittanra. Sajnos azt, hogy higgyek, nem tudtak belem neveleni. Ez vagy meg van valakiben, vagy nincs. Az egyhazi iskolak a nevelesuk miatt jok, de istenszeretet egyik sem ad.

Az, hogy felebaratodat tisztelt, nem egy hittan orarol kene megtanulnia a gyereknek, hanem ereznie kene. Ah, remenytelen a mai fiatalsag, mondom ezt en, mint korabeli.

2010. szept. 14. 13:52
 45/55 A kérdező kommentje:

Sok ismerősöm azt mondja, hogy nem akar gyerekeket erre a mai világra szülni...

max egyet, az is fiú legyen (mondta egyik koll.nőm)elég azt az egyet is felnevelni

2010. szept. 14. 14:37
 46/55 anonim válasza:

Nagyon ritkán kérek anyuéktól pénzt, de csak akkor ha már nagyon muszáj mert pl épp elfogyott a pénzem és épp a barátnőm szülinapja van és vennem kell neki valamit.Egy héten 1000Ft-ot kapok és ebből 1 héten 500Ft-ot költök el, és ugyanennyit félre rakok.Mindig gyűjtök valamire:)

16/L

2010. szept. 14. 16:33
 47/55 anonim ***** válasza:
Engem meg pont a muterom nyúz, hogy menjünk már a plázába lol... Pedig 40 éves O.o Am amikor vásárolunk, akkor kapot 10.000 Ft-t, amiből azt veszek, amit akarok, mert azt akarják, hogy tudjak vele bánni, és azt is tudják, hogy én nehezen adok ki még 50 Ft-t ish xD
2010. szept. 15. 19:27
 48/55 anonim ***** válasza:
*kapok
2010. szept. 15. 19:43
 49/55 anonim ***** válasza:
Én 14 éves vagyok, de sok pénzt költök meg sok mindent is kérek, nagyon sokáig egyedül voltam most van két kistesóm de így is rám megy a legtöbb pénz. Tipikusan elkényeztetett lány vagyok, de nem nevezném magam plázacicának mert egyáltalán nem vagyok tucatribanc.
2010. szept. 18. 22:28
 50/55 A kérdező kommentje:
Mennyi az a sok pénz?Mit nevezel annak?
2010. szept. 19. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!