Miért van hogy a mostani 13-17 éves gyerekek szidják a szüleiket, csak a csajozáson, pasizáson jár az eszük és a tanulást pedig nem veszik komolyan? Ha pedig valaki tanul vagy épp nem ugy állítja be a haját már egyből lenézik és még sorolhatnám.13fiu
Ez nem csak most van így. 10-20 éve is így ment és 30 év múlva is így fog menni.
Csodálatos ez a lázadó korszak nemde?
grat :D
nem minden 13-17 ilyen am. van 1-2 normális ^^ pl mi.x'DD
Soha sem szerettem volna szidni a szüleimet, de sajnos néha megtörténik. Nemtudom kinek, hogy esne az, ha az anyja olyanokat mondana a lányának, hogy részegesen sokkal aranyosabb és jobb fej. Vagy nem bízna meg benne, pedig a lány sosem adott erre okot. Apum is úgy kezel mint egy hülyegyereket. Próbálnék beszélgetni velük józanul is, de ha józanok vagyunk akkor leszarják amiket mondok. Sokat küzdök a céljaimért, magamtól nyelveket tanulok, hangszeren játszok, rajzolok, mindennap tanulok. Sokat olvasok. Amikor zenéthallgatok csak akkor érzem magam szeretve. Nem szeretném szidni a szüleimet, nem, mert sokat köszönhetek nekik, tényleg. Szeretem őket, de néha már annyira rosszul esik minden.
Pasizás, csajozás? Én csak egy oylan személyt szeretnék akihez hozzátudok bújni... és érezni azt, hogy szeretnek.
Hajamat bezsoktam állítani, festetem.. sminkelem magam, így legalább elbújhatok valamennyire.
Borzasztó gyerek vagyok.
15L
Igen,be van festve a hajam..
de azért a kib@szott hajfestékért meg is dolgoztam ám:D
-jeles tanuló vagyok
-nem szidom a szüleimet(pedig az apámat lehetne...)
-szerelmes vagyok.de nem mondom el senkinek,és nem fecsegek órákat arról a fiúról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!