Hogyan "jutalmaznád" ha a gyereked viszont látnád valamelyik napi fekália (valószínűleg így is sokan értik mire gondolok) posztban, mondjuk a legújabban amiben 13 éves gyerekek sírokat gyaláznak meg?
Szerintem ezekkel a gyerekekkel foglalkoznak, csak ők simán valami iszonytató módon ostobák, minden szinten. Illetve az ő (nem csak ez a három hanem alapjában véve a mai tinédzser korosztály) normáik a deviáns felé hajlanak. Mert a modern szubkultúrákban a deviancia egyfajta pozitív jelzővé vált.
Komolyan csak azt látom hogy generációról generációra hülyül az emberiség.
két dolog:1;Minden korosztály volt kamasz, mikor jó lett volna menőnek lenni, és hogy a csordába bevegyenek, ilyen-olyan hülyeséget kell csinálni. Most a sírgyalázás a menő. Valószínűleg a bandavezérek az elhanyagolt kölykök, akik nem értik meg hogy a szerencsétlen szülők miattuk döglenek bele a munkába, hogy a magzatuknak könnyebb dolga legyen
2;elvinném dolgozni, de igazi kemény munkára. Pl:Gazoljon a rokon kertjében, mosson kocsit, és megvonnám tőle mindazt amit szeret. Számítógép? Internet? Ha ezt és ezt megcsinálod, akkor ennyi és ennyi ideig netezhetsz. Szerintetek?
Őszintén szólva, sok ilyen fehér, gazdag gyereket láttam már rírokon fetrengni, cigányt még egyet sem, ők tisztelik a halottakat. Ez tény.
Viszont az siralmas, hogy kis sz*rosok azzal b*sszák el az idejüket, hogy sírokon fetrengnek, masztiznak meg hasonló, aztán lefényképezik, és megy myvipre. Aztán veri a mellét a nem létező jogaikra, amikor kikerül egy ilyen kép napisz*rra.
Én akkora pofont lekevernék neki, hogy attól koldul, aztán elmagyaráznám neki, hogy amit csinál, az visszataszító és primitív.
Szerintem a kampányszerű dolgokkal nem lehet semmit sem megoldani, pl. pofozkodás, megvonás, dolgoztatás. Én ezt tartom primitív hozzáállásnak. Amikor baj van keményíteni, ha éppen nem látjuk mit csinál a gyerek meg nincs bünti. Erre mondtuk anno, hogy amiről anyuci nem tud, az nem fáj neki.
Semmi másra nem alkalmas módszer, csak, hogy az ember fia/lánya jól megtanul hazudni a szüleinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!