Miért van hogy a mostani 13-17 éves gyerekek szidják a szüleiket, csak a csajozáson, pasizáson jár az eszük és a tanulást pedig nem veszik komolyan? Ha pedig valaki tanul vagy épp nem ugy állítja be a haját már egyből lenézik és még sorolhatnám.13fiu
Én nem vagyok ez a típus,akit leírtál.A kérdésre ez a megfelelő válasz:mert menők akarnak lenni.
15/L
gondolom azért mert egyeseknek mint pl nekem van is okom szidni a szüleimet: apám iszik,folyton ver,anyám is,egész álló nap csak kiabálás és veszekedés megy
és a pasizáson meg azért jár az eszem mert jó ha van valakim és amúgy lehet lepontozni,de attól még nem leszek se kurv@,se semmi ha van barátom ;D
és amúgy azért nem veszem komolyan a tanulást,mert könnyen megjegyzem az órán hallottakat,szóval ha órán pl bohóckodok,akkoris megirom tanulás nélkül legalább 3-4-esre a dogáimat mert fél füllel figyelek órán és azt megtanulom .. arról nem is beszélve hogy a töritanárunk hihetetlenül jó tanár,nagyon jól tud magyarázni,szóval töriből meg csak 5-öseim vannak :))
szóval a tanulás nem csak tőllünk függ hanem attól is hogy a tanár tud -e beszélni .. mert a föci tanárunk végig 45 percen keresztül monotonhangerőben úgy beszél hogy "és a gyűrthegységek azért vannak mert ő nem úgy gondolta ahogy azt ti gondoljátok mert nem,az nem úgy van" ... szóval kb ilyen össze-vissza és mire elmond egy mondatot már azt se lehet tudni h miről beszélt? xD és még csodálkozik hogy az egészosztály segghülye az ő tárgyaiból..
amúgy azutolsó tényleg igaz,ezt én sem értem,hogyha nekem pl bevan festve a hajam,akor már én vagyok az emo meg a rib@nc meg a nem tudom mi,de ha egy másik csajnak aki történetesen 12 éves és úgy néz ki mint vmi 20 éves,ilyen 5 cm-es műkörme van,akor ő már nem rib@nc,hanem jó csaj -.-"
13L
14 éves vagoyk, jó az átlagom, 5-ös tanuló vagyok, a szüleimmel nagoyn jó viszonyunk van, midnen héten 2 szer eljárkáltam ide-oda, pluszba még 4 különórára. és van barátom.
lehet hogy kivétel vagyok,d e az ismerőseim közül midenki ilyen :)
majd ha megismersz egy lányt, akibe igazán beleszeretsz, és megismersz egy barátodat aki minden rosszban jóban melletted van, akkor majd megérted :) azért nem érted még, mert még nem vagy tini, egykét év és te is ilyen leszel. aztán kinövöd. ez az élet rendje :)
simogatásért meg "jó a gondolkodásod" mondatokért meg ne ide gyere, az álszentségnek is van határa :)
-Ha szidjuk a szülőket biztos megvan rá az ok, legalábbis én nem szidom őket egész nap ok nélkül...
-Pasik nem érdekelnek, minek még egy teher a vállamra? Van elég bajom nélkülük is.
-Szerintem egy tinit se érdekel a tanulás, mert rohadt unalmas arról olvasni és magolni ami nem érdekel.
-A divatot utálom, nem értem mire jó. És én direkt nem hordok olyan ruhákat ami ma menőnek számít, és a hajam se a legjobb :) Tök jó, mikor beállít elém egy tipikus hülye piicsa és a képembe vágja hogy hogy tudok ilyen ruhát felvenni. És ő? :) A szépség relatív, lehet hogy másnak a csőnadrág a legjobb legszebb legmenőbb nadrág a világon, de szerintem nagyon ocsmány.
Nem kéne általánosítani,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!