Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért van hogy a mostani...

Miért van hogy a mostani 13-17 éves gyerekek szidják a szüleiket, csak a csajozáson, pasizáson jár az eszük és a tanulást pedig nem veszik komolyan? Ha pedig valaki tanul vagy épp nem ugy állítja be a haját már egyből lenézik és még sorolhatnám.13fiu

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 21:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ez a típus,akit leírtál.A kérdésre ez a megfelelő válasz:mert menők akarnak lenni.

15/L

2011. jún. 20. 19:19
 12/21 anonim válasza:
59%
Nálunk is éppen ez a probléma. Öcsém 14 éves, és nagyon nehezen kezelhető. Édesanyám egyedül neveli, de nem bírja, én meg nem élek otthon, csak látom hogy nagyon kínlódik (megjegyzem, olyan a munkája, hogy amint hazajön, alig él). Mit lehet tenni ilyenkor, mikor úgy fest, hogy kicsúszott a kezünkből az irányítás? 20L
2011. jún. 20. 22:13
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

gondolom azért mert egyeseknek mint pl nekem van is okom szidni a szüleimet: apám iszik,folyton ver,anyám is,egész álló nap csak kiabálás és veszekedés megy

és a pasizáson meg azért jár az eszem mert jó ha van valakim és amúgy lehet lepontozni,de attól még nem leszek se kurv@,se semmi ha van barátom ;D

és amúgy azért nem veszem komolyan a tanulást,mert könnyen megjegyzem az órán hallottakat,szóval ha órán pl bohóckodok,akkoris megirom tanulás nélkül legalább 3-4-esre a dogáimat mert fél füllel figyelek órán és azt megtanulom .. arról nem is beszélve hogy a töritanárunk hihetetlenül jó tanár,nagyon jól tud magyarázni,szóval töriből meg csak 5-öseim vannak :))

szóval a tanulás nem csak tőllünk függ hanem attól is hogy a tanár tud -e beszélni .. mert a föci tanárunk végig 45 percen keresztül monotonhangerőben úgy beszél hogy "és a gyűrthegységek azért vannak mert ő nem úgy gondolta ahogy azt ti gondoljátok mert nem,az nem úgy van" ... szóval kb ilyen össze-vissza és mire elmond egy mondatot már azt se lehet tudni h miről beszélt? xD és még csodálkozik hogy az egészosztály segghülye az ő tárgyaiból..

amúgy azutolsó tényleg igaz,ezt én sem értem,hogyha nekem pl bevan festve a hajam,akor már én vagyok az emo meg a rib@nc meg a nem tudom mi,de ha egy másik csajnak aki történetesen 12 éves és úgy néz ki mint vmi 20 éves,ilyen 5 cm-es műkörme van,akor ő már nem rib@nc,hanem jó csaj -.-"

13L

2011. jún. 21. 15:26
 14/21 anonim ***** válasza:
hát sztem ez így volt és lesz, kamaszok.....én 31 éves vagyok, de amikor a jelzett korosztályhoz tartoztsm, akkor is így ment már ez. majd kinövi a nagyja.
2011. jún. 22. 15:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát nagyon jó lenne, ha nem általánosítgatnál, mert nem minden tini ilyen. Nekem például semmi bajom a szüleimmel, szeretem őket, és eszembe sincs szidni azt akitől az életemet kaptam. Egyébként kedvenc hobbim az olvasás és a lovaglás. Mellékesen megjegyzem, hogy a városunk legerősebb általánosában vagyok kitűnő hetedik éve, és keményen meg is dolgozok azért amit eddig elértem, úgyhogy jó lenne, ha nem ragasztanál rá egy megbélyegző címkét az egész tinitársadalomra.
2011. jún. 22. 21:01
 16/21 audrey90 válasza:

14 éves vagoyk, jó az átlagom, 5-ös tanuló vagyok, a szüleimmel nagoyn jó viszonyunk van, midnen héten 2 szer eljárkáltam ide-oda, pluszba még 4 különórára. és van barátom.

lehet hogy kivétel vagyok,d e az ismerőseim közül midenki ilyen :)

2011. jún. 22. 21:19
 17/21 anonim válasza:
Hazudik ezeknek a fele biztos hogy nem mind kitűnő. Én nekem pont 4.0 körül förög átlagom 3.9 4.1 de angolba nagyon jó vagyok így arra gyúrok egész végig töri atnulás nélkül 5 ös. hát ennyi. És szüleimet csak is barátnőmnek szídom aki nem mondja el senkinek
2011. jún. 23. 11:47
 18/21 anonim ***** válasza:

majd ha megismersz egy lányt, akibe igazán beleszeretsz, és megismersz egy barátodat aki minden rosszban jóban melletted van, akkor majd megérted :) azért nem érted még, mert még nem vagy tini, egykét év és te is ilyen leszel. aztán kinövöd. ez az élet rendje :)

simogatásért meg "jó a gondolkodásod" mondatokért meg ne ide gyere, az álszentségnek is van határa :)

2011. jún. 24. 16:51
 19/21 anonim válasza:

-Ha szidjuk a szülőket biztos megvan rá az ok, legalábbis én nem szidom őket egész nap ok nélkül...

-Pasik nem érdekelnek, minek még egy teher a vállamra? Van elég bajom nélkülük is.

-Szerintem egy tinit se érdekel a tanulás, mert rohadt unalmas arról olvasni és magolni ami nem érdekel.

-A divatot utálom, nem értem mire jó. És én direkt nem hordok olyan ruhákat ami ma menőnek számít, és a hajam se a legjobb :) Tök jó, mikor beállít elém egy tipikus hülye piicsa és a képembe vágja hogy hogy tudok ilyen ruhát felvenni. És ő? :) A szépség relatív, lehet hogy másnak a csőnadrág a legjobb legszebb legmenőbb nadrág a világon, de szerintem nagyon ocsmány.

Nem kéne általánosítani,

2011. jún. 26. 15:51
 20/21 anonim válasza:
15/L voltam
2011. jún. 26. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!