Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit költenek magukra a...

Mennyit költenek magukra a mai 14-17 éves fiatalok hetente? Hogyan pumpolják ők a szüleiket? Gyakran kérnek pénzt erre-arra?

Figyelt kérdés
A plázákban sok "cica"fiút és "cica"lányt látok legújabb divat szerint öltözködve.
2010. szept. 12. 21:46
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Jól beszélsz utolsó
2010. szept. 13. 16:18
 12/55 anonim ***** válasza:
90%

:D Eddig havonta kaptam 20.700ft-ot de most emelés lesz és kapok kb 23.00ft-ot :D ösztöndíj szal megdolgozok érte. És ebből mennyit költök magamra? Kb semennyit... :$ Eddig amit kaptam elment alkatrészekre a motoromra (L) meg benzinre :D most meg gyűjtöm ...má van 81ezrem :D jee (Nekem a motorom az első aztán jövök ÉN :D )

17F

2010. szept. 13. 16:28
 13/55 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi. Nem írtam a koromat.

16:03-15/l

2010. szept. 13. 16:39
 14/55 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is hülyeség a jegyet pénzzel jutalmazni. Én sose kaptam egy fillért se ilyesmiért, csak egy kis "Jól van lányom, magadért tanulsz" cuccot. De én alapból soha nem vártam el, hogy a szüleim a pénzük nagy részét rám költsék.

Én is olcsóbb ruhákat veszek, kínaikat, és néhány turiból is van, de csak azok, amiken nem látszik meg a kopottság. :)

Szerintem az ilyen pláziacicákból, mind lányok, mind fiúk, nem lesznek normális felnőttek, és amikor már nem lesz anyuci meg apuci, aki tejeljen, csak néznek ki a fejükből. Bár kitudja, az ilyen pénzeszsákok el tudják intézni, hogy a legbunkóbbak kapják a legjobb állásokat. Ez a szörnyű igazságtalanság!

15/L

2010. szept. 13. 16:58
 15/55 anonim ***** válasza:
35%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Nem igaz. egy belovagolt ló kb 200 ezer Ft és igen arra akarom költeni. Most mi másra költsem? Ja és egy gyereknek ez a kötelessége??? Ennyi erővel belehetne szüntetni a sulit... Sokkal jobb lenne, h magántanuló lennék, de nem leszek az, mivel senkinek nincs ideje rám ^^

2010. szept. 13. 17:14
 16/55 anonim ***** válasza:
91%
Tudod milyen az a magántanuló? Le kell tennie az összes tantárgyból a vizsgákat év végén, hogy továbbmehessen. Azért nem biztos, hogy olyan jó az :P És a barátnődNEK vagy a barátnődDEL akarsz lovat venni? Csak mert nem mindegy...
2010. szept. 13. 17:17
 17/55 anonim ***** válasza:
Hoppá! Belinkeltem ezt a kérdést xD
2010. szept. 13. 17:17
 18/55 anonim ***** válasza:

ma 17:17

Nekem 8... Am nincs bajom a vizsgákkal... Én éppen a dogákat szeretem nagyon^^

2010. szept. 13. 17:19
 19/55 anonim ***** válasza:
40%

De a nagyrész, aki azt mondta, hogy Ő sohasem kapott, meghogy hülyeség ,az irígy :P Nem általánosítottam. És akkor most kezdjek el cigizni a begyűlytött pénzemből??? Ennyi erővel lehetne... Am édességet is ritkán veszek...

Na megyek irodalom házit írni.

ßß

2010. szept. 13. 17:25
 20/55 anonim ***** válasza:
90%

Jól van, jól is teszed !

Nyelvtanon meg odafigyelhettél volna. Személyes névmásokat nem írunk nagy betűvel, és a "gyűlytött" szót is j-vel írjuk. Tuti, hogy kitűnő tanuló vagy ?

2010. szept. 13. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!