Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit költenek magukra a...

Mennyit költenek magukra a mai 14-17 éves fiatalok hetente? Hogyan pumpolják ők a szüleiket? Gyakran kérnek pénzt erre-arra?

Figyelt kérdés
A plázákban sok "cica"fiút és "cica"lányt látok legújabb divat szerint öltözködve.
2010. szept. 12. 21:46
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
93%

Semennyit.

A kajámat a szüleim veszik, és nem járok plázába, egyáltalán boltba se.

2010. szept. 12. 21:54
 2/55 anonim ***** válasza:
100%
Én egy fillért sem kapok...:S
2010. szept. 12. 21:56
 3/55 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, a kajámat a szüleim veszik, a ruháimat is de azt egy évben egyszer, zsebpénzt sose kapok. :((
2010. szept. 12. 21:57
 4/55 anonim válasza:
100%

Ezek a "cica fiúk és cica lányok" minden nap a mekibe kajálnak minden nap mennek a plázába itt esznek ott esznek

anyuci apuci pénzeli őket , hogy semmibe ne szenvedjenek hiányt :) elég szomorú, ahogy kitudnak nézni ezek a páva gyermekek :S És máris lenézik a másikat aki nem márkás ruhát visel és nem olyan barna, mint egy néger. Ja és számomra a legszomorúbb,hogy a mai lányok az ilyen kis kényes pénzes fiúcskákra buknak :S

Egyébként fogalmam sincs mennyi pénzt kaphatnak :O

19/F

2010. szept. 12. 21:58
 5/55 anonim ***** válasza:
95%

Ez nagyon változó, mert vannak olyan hónapokat, amikor sok új cucc kell és vannak olyanok, amikor kevés.

Kajára meg nem nagyon költök.

Hétvégén meg ha megyek moziba vagy bulizni, akkor mindig kérek egy ezrest, de muter nagyon aranyos és kettőt ad. :)

2010. szept. 12. 22:03
 6/55 anonim ***** válasza:
100%

1.Változó. Van aki költi a pénzt ezerrel, van aki nem vesz semmit sem 1 héten.

2.Pénzből.

3.Ja

2010. szept. 12. 22:52
 7/55 anonim ***** válasza:
25%

Én nem vagyok 14 de leírom:

Én eléggé sok pénzt kapok. Egy 5-ösért több mint 500 Ft-t egy 5*-ösért meg olyan 600 Ft-t DE kiváló tanuló vagyok, jó kinézetű (vagyis ezt mondják), és azt veszem fel, ami tetszik, és a pénzemet arra gyűlytöm, hogy a barátnőmnek lovat vehessünk... És nem vagyok elkényesztetett, mert sajnálják rám a benzint, engem csicskáztatnak, és persze lusták megnézni, hogy melyik busz mikor megy... Ja és aki azt írta, hogy a csajok a szép fiúkra buknak annnak üzenem: Az emobnőm is egy half'n emoval jár, és semmi szex csak járnak... Mind a ketten 12 évesek és nem a plázában óhajtanak lenni :)

10/L

2010. szept. 13. 15:49
 8/55 A kérdező kommentje:

ha gyerekem lesz nem pénzzel fogom jutalmazni, amikor ötösöket hoz!A gyerek kötelessége a tanulás..

És édesem tudod mennyibe kerül egy ló??szerintem gőzöd sincs!Fél és egymillió között van!!Biztos, hogy erre akarsz gyűjteni?

26 L

2010. szept. 13. 16:00
 9/55 A kérdező kommentje:

Meg mi ez az emo-zás?

14 éves kor alatt megtiltanám a pasizást!!semmi szex..na persze..

2010. szept. 13. 16:01
 10/55 anonim ***** válasza:
100%

Off: Szerintem nem kéne felháborodni azon, hogy nem kocsval, hanem busszal jársz. Pénzt kapni jegyért ? Hát ez fura.

Amúgy még jó, hogy egy 12 éves nem a plázában lődörög és nem szexel a pasijával.

On: Amúgy én nem kapok folyamatosan pénzt, de ha kapok, akkor 5-10000 forintot. De nem költöm el, hanem gyűjtöm. Hetente meg pláne nem veszek magamnak dolgokat. Évszakonként vásárolok, de ha mondjuk tönkre megy egy pólóm vagy cipőm, akkor legalább tudok hova nyúlni.

Én megelégszem a márkátlannal, az olcsóbbal és turiban is szoktam vásárolni.

Akik meg a plázában császkálnak, azoknak a szülei a felének sem tudják, hogy azt a pénzt, amit ők kajára adtak, mire költik.

2010. szept. 13. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!