Most melyikről mondjak le?
Szeptembertől hetedikes leszek. Várom, de félek is, hogy mennyire fogom bírni a napi 5-6 órát, a különórákat - zongora, szolfézs, angol, hitta - mindegyik hetente kétszer.
Anyukám egyedül nevel, Apukám fizeti a gyerektartást - ami nem sok - de másban nem segít, nem foglalkozik velem.
Úgy döntöttem, hogy a három különóra - angol, zeneiskola, hittan - valamelyikét abbahagyom. De melyiket? (Vagy abbahagyjam egyátalál?!?)
1., Zeneiskola - nagyon szeretek zongorázni, egy éve keztem, de - állítólag - nagyon jól haladok. Előtte egy évig fuvoláztam, 2 évig furulyáztam. A zongorát béreljük, havi 5.000 Forint.
2., Hittan - ennek nincs semmi külön költsége - csak év elején a könyv, ami max. 800-100 Forint között van.
3., Angol - a családom nem akarja, hogy abbahagyjam, mert állítólag ezzel majd érvényesülni tudok - bár én nem nagyon szeretek járni. Heti 2 x járok ide is.
Tudom, hogy ebben nekem kellene dönteni, de egyszerűen nem tudok. A legjobb az lenne, ha a zongorázást hagynám abba, de azt meg annyira szeretem! :-(
Ha Nektek kell(ene) dönteni, melyiket hagynátok abba, és miért? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!